Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Urban Challenge 2024

OBRAZEM: NHL jako na dlani aneb Global Series zase v Praze

Už potřetí za posledních pět let a celkově popáté v historii zavítala NHL se soutěžními zápasy do Prahy. Zámořská liga tak pokračuje v trendu, kdy nabízí evropskému publiku jedinečnou příležitost okusit na vlastní kůži ten nejlepší hokej. Podívejte se, jak to na Global Series v O2 areně i před ní vypadá.

Utkání Buffalo Sabres – New Jersey Devils v rámci Global Series v Praze
zdroj: ČT

Letos zavítali do Prahy New Jersey Devils a Buffalo Sabres. A oba týmy mají v hlavním městě slušnou fanouškovskou podporu. Převahu v hledišti na prvním utkání měli Ďáblové, na druhé straně se staral o atmosféru česko-slovenský fanklub Buffala.

Česko-slovenský fanklub Buffala Sabres
zdroj: ČT

Na úvodním buly nechyběla stále hrající legenda Jaromír Jágr, jenž se postaral o slavnostní vhazování podobně jako před dvěma lety, kdy se v Praze představili San Jose Sharks s Tomášem Hertlem a Radimem Šimkem a Nashville Predators.

Čestné buly prvního utkání vhodil Jaromír Jágr
zdroj: ČT

Když máte štěstí, můžete ať už uvnitř arény, v jejím okolí, nebo třeba před tréninkovou halou natrefit i na další legendy českého a mezinárodního hokeje jako Patrik Eliáš, Jaroslav Špaček, Martin Brodeur nebo Ryan Miller.

Před arénou se srocují fanoušci z celého světa, spousta z nich s dresem oblíbeného týmu. Nechybí ani dresy dalších klubů NHL.

V aréně pak čeká na diváky zajímavý doprovodný program. Mohou se vyfotit v dresu obou týmů, koupit si hokejové kartičky hráčů nebo se vybavit nejnovějším dresem či si pořídit nejrůznější suvenýry.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články