Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Krejčího trápí drobné zranění, vynechá první tři zápasy Bostonu

Boston - Hokejový útočník David Krejčí z Bostonu zmešká určitě první tři zápasy NHL. Kvůli nespecifikovaným potížím byl totiž zařazen na listinu zraněných hráčů. Bruins jej zapsali na marodku zpětně od soboty, kdy se zranil v posledním přípravném duelu proti Detroitu. Podle pravidel může být uschopněn minimálně po sedmi dnech.

David Krejčí
zdroj: Getty Images

Krejčí odstoupil proti Red Wings ve druhé třetině a kouč Claude Julien označil jeho potíže za "velmi, velmi drobné". "Původně nám bylo řečeno, že je to opravdu drobné zranění, ale neléčilo se to tak dobře, jak jsme mysleli," řekl Julien deníku Boston Herald.

Centr elitní formace Bruins bude chybět v úvodním utkání proti Philadelphii, ve čtvrtek na ledě Detroitu i v sobotu proti Washingtonu. Krejčí věří, že bude brzy fit. "Není to nic velkého," uvedl Krejčí, podle něhož je frustrující, že nemohl v minulých dnech trénovat. "Ale pozitivní je, že věřím, že budu brzy v pořádku," doplnil majitel Stanleyova poháru z roku 2011 a dvojnásobný nejproduktivnější hráč play-off.

Osmadvacetiletý Krejčí ovládl v minulé sezoně kanadské bodování Bruins, když v 80 zápasech nasbíral 69 bodů za 19 branek a 50 asistencí. Celkem má na kontě v NHL z 504 utkání 378 bodů za 110 gólů a 268 přihrávek. V 93 duelech play-off zaznamenal 77 bodů (29+48).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články