Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Kaše už má po karanténě a v Torontu si s Bostonem zatrénoval

Ukončil karanténu a vrátil se k týmu. Hokejový útočník Ondřej Kaše se připojil k hráčům Bostonu, ale nedělní úvodní zápas skupiny o nasazení ve Východní konferenci proti Philadelphii ještě vynechá. Čtyřiadvacetiletý Kaše dorazil v pátek do Toronta a v sobotu už si s některými spoluhráči zatrénoval.

Ondřej Kaše (vlevo) v dresu Bostonu Bruins
zdroj: ČTK/AP autor: Winslow Townson

Kaše změnil v NHL poprvé dres ve druhé polovině února, kdy ho Boston získal v rámci výměny z Anaheimu. I kvůli zkrácení základní části ale v novém působišti odehrál jen šest zápasů s bilancí jediné asistence.

Před restartem sezony po koronavirové pauze však s Davidem Pastrňákem absolvovali jen jeden trénink během přípravného kempu s menší skupinkou hráčů. A zatímco Pastrňák se v Torontu, které je centrálním městem pro týmy Východní konference při dohrání sezony, zapojil hned do tréninku a byl také jediným úspěšným střelcem týmu v přípravě s Columbusem (1:4), Kaše si musel ještě počkat.

"Neabsolvoval karanténu tady, ale v Nové Anglii. Přijel v pátek a v sobotu ráno byl na ledě s hráči, kteří jsou tu s námi, ale jsou mimo sestavu. Zabruslil si, v neděli hrát nebude. Docela určitě nenastoupí," uvedl trenér Bruce Cassidy.

Kaše nechtěl situaci komentovat. "Nerad bych celou věc rozebíral a zabíhal do detailů. Nemohu toho moc říci," řekl. Za poslední měsíc byl dvakrát na ledě. "Myslím si ale, že se do toho rychle dostanu, protože než jsem dorazil sem, tak jsem pracoval velmi tvrdě," ujistil Kaše.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články