Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Jestli Zacha dá přednost Omsku, bude mít zpět do NHL daleko, tvrdí generální manažer Devils

Vypadá to, že hokejový útočník Pavel Zacha vymění zámoří za Rusko. Podle informací ruských médií bude český hokejista, který dosud hrál NHL za New Jersey, v této sezoně oblékat v KHL dres Omsku.

Dvaadvacetiletý hráč se v New Jersey zatím nedomluvil na nové smlouvě. Devils před čtyřmi lety Zachu draftovali v 1. kole jako celkově šestého hráče.

"Jeho agent mi o tom (o možném podpisu v KHL) před pár dny říkal, ale jsem optimista, že se do začátku tréninkového kempu domluvíme," řekl generální manažer Ray Shero zámořským médiím.

Se Zachou stále počítá. "Do našeho týmu se hodí, je to dobrý mladý hráč, jehož hra se stále vyvíjí. Myslím, že bychom se mohli dohodnout, ale nemůžu hlídat to, co udělá. Jestli je KHL cesta, které dá přednost, pak bude mít zpět do NHL daleko," dodal generální manažer Devils.

Zacha odešel do zámoří v roce 2014 z Liberce, po dvou sezonách v juniorské OHL začal hrát NHL a za New Jersey nasbíral 76 bodů (29+47) ve 201 zápasech. V pěti utkáních play-off se neprosadil.

Po minulé sezoně mu skončila nováčkovská smlouva a na podmínkách nového kontraktu se dosud s Devils nedomluvil. Omsk však zatím Zachův příchod nepotvrdil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články