Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hanzala znovu zradila záda, sezona pro něj nejspíš skončila

Glendale (USA) - Martin Hanzal z Arizony podstoupí operaci zad a sezona NHL pro něj s velkou pravděpodobností skončila. "Šance, že se Martin vrátí ještě do konce tohoto ročníku, je minimální," řekl generální manažer Arizony Coyotes Don Maloney. S vyhřezlou ploténkou se Hanzal podrobil chirurgickému zákroku už v létě 2008.

Martin Hanzal
zdroj: AP autor: Jason Franson

Sedmadvacetiletý český centr nehraje od 29. ledna, ve svém posledním zápase proti Torontu (3:1) dal vítězný gól. V této sezoně odehrál jen 37 utkání a nasbíral 24 bodů. Záda ho limitovala i v minulých sezonách.

Když byl na operaci před necelými sedmi lety, měl ho tehdy v péči specialista na záda Robert Watkins z Los Angeles a stejný lékař by měl podle informací arizonského serveru azcentral.com operovat Hanzala i v příštím týdnu. "Má s tím opakovaně problémy. Je potřeba najít řešení, je to pořád mladý hráč. Potřebujeme, aby byl zdravý a pak nám zase pomáhal vyhrávat," dodal Maloney.

Bývalý hokejista Českých Budějovic si zahrál s reprezentací dvakrát na mistrovství světa (2008 a 2013) i loni na olympijských hrách v Soči.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články