Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Fleischmann bojuje o místo v Montrealu, připsal si další asistenci

New York - Tomáš Fleischmann, který se uchází v Montrealu o smlouvu, v pondělním přípravném utkání proti Pittsburghu opět bodoval. Po jeho asistenci dovršil výhru Canadiens při power play soupeře do prázdné branky Dale Weise. Po jedné přihrávce zaznamenali i Jakub Voráček z Philadelphie a Tomáš Nosek z Detroitu.

Hokejisté Montrealu
zdroj: Reuters/USA Today Sports

Fleischmann má na kontě po třech vystoupeních v přípravě tři body za gól a dvě asistence. Jednatřicetiletý bývalý hráč Washingtonu, Colorada, Floridy a Anaheimu bojuje o setrvání v NHL poté, co mu skončil čtyřletý kontrakt na 18 milionů dolarů a je nechráněným volným hráčem.

Montreal - Pittsburgh 4:1

Voráček se podílel na úvodní brance duelu Philadelphie na ledě New York Rangers, kterou vstřelil v páté minutě obránce Mark Streit. Český ofenzivní lídr Flyers vylepšil svou bilanci ze tří duelů na čtyři přihrávky. Philadelphia vedla po dvou třetinách 2:0, ale následný obrat domácích dovršil v prodloužení bek Keith Yandle.

NY Rangers - Philadelphia 3:2 PP

Nosek také nastoupil v přípravě potřetí a zaznamenal první bod. Třiadvacetiletý bývalý hráč Pardubic, který minulou sezonu strávil na farmě v Grand Rapids a nyní bojuje o premiérovou šanci v NHL, byl u branky Red Wings na ledě Bostonu na 3:0. Tu vstřelil po 48 sekundách třetí třetiny Andreas Athanasiou, Detroit nakonec vyhrál 3:1. 

Zdroj
ČTK, nhl.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články