Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Volejbalový magazín

Národní tým odstartuje novou sezonu v Karlových Varech

Do nové sezony vstoupí česká reprezentace soubojem proti Švédsku 7. listopadu v Karlových Varech. Bude se jednat o první utkání Turnaje Karjaly, úvodní akce Euro Hockey Tour. Přímé přenosy zápasů nabídne ČT sport a ČT sport Plus.

Radost českých reprezentantů proti Švédsku
zdroj: Reuters autor: Eva Kořínková

Národní tým se v domácím prostředí představí poprvé po triumfu na mistrovství světa v Praze v květnu. Z Karlových Varů se následně přesune do Helsinek, kde se 9. listopadu utká s Finskem a o den později zakončí turnaj proti Švýcarsku.

Svěřenci trenéra Radima Rulíka budou hrát doma i následující měsíc, ve čtvrtek 12. prosince soubojem s Finskem před vlastními fanoušky zahájí Švýcarské hry. Dějiště utkání plánuje hokejový svaz zveřejnit později, mělo by se jednat o Pardubice.

Po prodloužení smlouvy asistenta trenéra Marka Židlického zbývá dořešit poslední neznámou. Na pozici generálního manažera skončil začátkem září z osobních důvodů Petr Nedvěd. Zda jeho funkci plně převezme jeho asistent Martin Havlát, nebo zda nastoupí na uvolněné místo někdo úplně nový, zatím není známo.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články