Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Na konci pětihodinového maratonu slavil výhru Čerepovec

Moskva - Nejdelší zápas v historii play-off Kontinentální ligy sehráli hokejisté Čerepovce a Jaroslavle. Třetí prodloužení duelu skončilo v čase 118:48, kdy domácímu týmu zajistil výhru 3:2 Denis Kazionov. Utkání v Čerepovci trvalo bezmála pět hodin, začalo v půl osmé místního času a skončilo až po půlnoci. Předchozí rekord KHL držel se 109 minutami a 11 sekundami hry zápas Magnitogorsku s Omskem z ročníku 2010/11. Na první branku vítězného Severstalu, který vede v osmifinálové sérii 3:1, přihrál český obránce Petr Čáslava.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

Do čtvrtfinále postoupilo moskevské Dynamo, které i počtvrté porazilo Slovan Bratislava. Ve slovenské metropoli hosté zvítězili 3:2, jejich první branku vstřelil Jakub Petružálek.

Vedle Čerepovce chybí jedna výhra k postupu do čtvrtfinále také hokejistům Petrohradu. Nejlepší celek základní části zvítězil na ledě Atlantu Mytišči vysoko 6:1 a v sérii vede rovněž 3:1 na zápasy.

Potřetí vyhrála i Kazaň. Vítěz Východní konference zdolal Nižněkamsk v jeho hale 2:1 a v osmifinálové sérii vede už 3:0. Jediný gól poraženého domácího mužstva vstřelil v poslední minutě Tomáš Netík po přihrávce Petra Koukala.

Omsk, který ve Východní konferenci skončil druhý, prohrává s Novosibirskem na zápasy 1:2.

Výsledky osmifinále play-off KHL

Východní konference - 3. zápasy:

Novosibirsk - Omsk 4:1, stav série 2:1; Barys Astana - Čeljabinsk 1:3, stav série 2:1; Ufa - Magnitogorsk 4:1 (za domácí Blaťák 0+1), stav série 2:1; Nižněkamsk - Kazaň 1:2 (za domácí Netík 1+0, Koukal 0+1), stav série 0:3. Východní konference - 3. zápasy:

Západní konference - 4. zápasy:

Atlant Mytišči - Petrohrad 1:6, stav série 1:3; Čerepovec - Jaroslavl 3:2 v třetím prodl. (za domácí Čáslava 0+1), stav série 3:1; Slovan Bratislava - Dynamo Moskva 2:3 (za hosty Petružálek 1+0), konečný stav série 0:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články