Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Myslel jsem, že je to můj konec, napsal Jágr k havárii, z níž vyvázl bez zranění

Štěstí měl legendární hokejista Jaromír Jágr při dopravní nehodě v Praze. Padesátiletý hráč a majitel Kladna se srazil se svým elektromobilem Kia s tramvají v Plzeňské ulici. Hokejista havárii, která se obešla bez vážných zranění a nyní ji vyšetřuje policie, potvrdil na sociálních sítích.

Jaromír Jágr
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si jí půl metru přede mnou, na poslední chvíli. Myslel jsem si, že je to můj konec," popsal Jágr na Facebooku průběh nehody.

Ke zprávě přiložil i fotku zničeného auta a fanoušky ujistil, že z havárie vyvázl bez zranění. "Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo," dodal a poděkoval za pomoc všem, kteří na místě zasahovali.

K nehodě došlo dopoledne u motolské nemocnice. Tramvaj do vozu s logem Rytířů Kladno narazila na straně řidiče. Za volantem byl právě olympijský vítěz, dvojnásobný mistr světa a dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru.

Na místě zasahovali hasiči, policie i záchranáři, kteří ošetřili jednoho zraněného. "Muž po nehodě podepsal negativní revers s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice," citoval server Novinky mluvčí záchranářů Janu Poštovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články