Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Neukázali jsme všechno, ale dáme to pryč a jdeme dál, říká Kubalík

V závěru třetí třetiny vyrovnával Dominik Kubalík v přesilovce v zápase s Rusy na 3:3. Jenže to nakonec nestačilo. "Mrzí nás to, ale musíme to dát pryč a připravit se na další zápas, který hrajeme už zítra," tvrdí v rozhovoru pro ČT sport hokejista, který si připsal dva body za gól a přihrávku.

Dominik Kubalík stíhá Grigorenka
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Nemyslí si, že by tým o utkání přišel kvůli tomu, že by byl nervózní z prvního utkání na šampionátu. "Tím to nebylo," tvrdil po závěrečné siréně útočník Chicaga Blackhawks.

"Spíš šlo o špatné řešení situace. Měli jsme to dostat pryč, ale neudělali jsme to," vrací se k rozhodujícímu gólu na 3:4, který český celek inkasoval devatenáct vteřin před koncem.

"Těžko se to komentuje," přiznal produktivní hráč. "Dokázali jsme se vrátit do zápasu, vyrovnali jsme, ale bohužel..." povzdychl si.

Je nám líto, video expirovalo.
Kubalík: Neukázali jsme Rusům to nejlepší, co v nás je

Sám se o vyrovnání postaral v 58. minutě s velkou dávkou štěstí. "Chtěli jsme to zahrát jednoduše a vyšlo to. Dostal jsem to na volej a trefil prvního hráče, od toho se to odrazilo k druhému a od něj do branky – aspoň tak," popisuje vyrovnávací trefu.

Z úvodní porážky na šampionátu nedělá vědu. "Byly tam dobré i špatné věci," konstatoval. "Myslím, že jsme neukázali všechno, co v nás je. Ale je to první zápas, dáváme to pryč," naznačil, že hlavní je zapomenout a jít dál.

Jak se to dělá v praxi, také hned upřesnil. "Něco si řekneme už teď v kabině, podíváme se na video, něco si k němu řekneme a připravíme se na příští zápas," vysvětlil Kubalík.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články