Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Špaček: Nejvíc mě překvapili Moravčík a Hronek

Jaroslav Špaček má za sebou kariéru v NHL, nyní pokračuje jako asistent trenéra v Plzni i u národního týmu. Na starost má tenhle bývalý obránce defenzivní činnost a po třetím místě ve skupině na světovém šampionátu hodnotil tuhle fázi hry českého výběru pozitivně.

Jaroslav Špaček
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

"Když to vezmu i s celým průběhem přípravy, tak jsem velmi spokojený," konstatoval Špaček, který je hlavně rád, že se předvedlo hodně mladíků, kteří mají perspektivu pro národní celek. "Někteří se dostali až sem na mistrovství světa. Ta hra se zvedala, pracovalo se na detailech," konstatoval.

Byl rád, že se přidali i hráči se zkušenostmi z velkých turnajů. "To je hodně důležité, že se podařilo spojit obojí dohromady," dodal.

Zatím ho nejvíc překvapili Michal Moravčík a Filip Hronek. "Filipa moc neznám, hodili jsme ho do toho jako rybu do vody. Michala vidím pořád v Plzni, ale překvapil. Nemá za sebou moc velkých zápasů a tady se s tím popasoval dobře."

Spokojený s hrou obrany je i hlavní kouč týmu Josef Jandač. "Až snad na to poslední utkání s Rakouskem se všichni ti noví kluci zlepšovali a doufám, že se vyvarují chyb, jaké proti Rakousku udělali Krejčík a Sklenička," řekl.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články