Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Malý pohled do zákulisí

Studio, které působí tak úpravně a prostorně na obrazovkách, je ve skutečnosti hodně maličké. Takhle to tam vypadalo cca 10 minut před začátkem vysílání večerního zápasu Česko – Kanada.

Martin Hosták
zdroj: ČT24 autor: V Rejl

Studio i komentátorská pozice jsou v hale Čižovka ideálně umístěny. Bohužel stejně ideální umístění musí mít i ostatní, takže se nám to trošku tluče.

Na komentátorském stanovišti se nám tak trošku plete nezbytný monitor. Já tak nerad komentuju ve stoje, ale když si člověk sedne na opěradlo, vidí zhruba toto. Na sedáku už vůbec nic. Jo, a ten monitor mívá zpravidla lepší obraz, než vidíte. Takhle to bylo jenom půlku zápasu Slovensko – Francie. Mimochodem, krásná ukázka, co udělá se zápasem špatná psychika.

Pohled z komentátorského stanoviště v hale Čižovka
zdroj: ČT sport autor: Martin Hosták

Na závěr návštěva mimozemských civilizací ve studiu. Robert jim předvádí naši techniku. Všimněte si deštníku za Robertem. Nebojte, nezbláznili jste se, ani do Čižovky neprší. To je jen na začátku zmíněný střet zájmů. To, že ze studia vidíme na led přes kameramany a jejich hračky, je dost nepříjemné. Když si ale začnou stěžovat, že jim vadí v hledáčku světlo z našeho studia, odcloní se deštníkem, bednami, no prostě kdečím a my vidíme kulový.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články