Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sestřihy a momenty 6. dne: Češi překvapení nepřipustili. Tři body berou Němci, Slováci i Švýcaři

Nepříjemného soupeře udolali čeští hokejisté, když v poslední třetině rozhodli čtyřmi góly zápas s Dány. Němci přidali k výhře nad Slovenskem další, tentokrát rozebrali Lotyšsko do šroubku a dali jim osm gólů. Ve večerních zápasech favorité nezářili, ale uhráli, co potřebovali. Slováci porazili Polsko 4:0 a Švýcaři dali Britům o gól méně.

Německo – Lotyšsko
zdroj: Reuters autor: David W. Černý

Česko – Dánsko 7:4

Dominik Kubalík, Ondřej Palát a Jan Rutta, tři posily z NHL, se prosadili v gólové přestřelce s Dánskem a přispěli ke třetí výhře na domácím mistrovství světa. Svěřenci Radima Rulíka porazili Seveřany 7:4. Dánové udeřili první, Češi otočili na 3:1, ale rozhodli pak až v poslední části, kterou ovládli v poměru 4:2. Palát zapsal gól a asistenci a byl vyhlášen mužem utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Česko – Dánsko

Německo – Lotyšsko 8:1

Německý hokejový tým slaví nečekaně vysoké vítězství nad Lotyšskem, které ve skupině B rozdrtil 8:1. Němci hráli prim od začátku střetnutí a hře zcela dominovali. V pořadí skupiny si náš západní soused polepšil na šest bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Německo – Lotyšsko

Švýcarsko – Velká Británie 3:0

Přemožitelé českého týmu Švýcaři si připisují na mistrovství světa další vítězství. Švýcarský tým porazil Velkou Británii 3:0 a vede s jedenácti body tabulku "české" skupiny A.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Švýcarsko – Velká Británie

Slovensko – Polsko 4:0 

Po cenném skalpu Američanů si hokejisté Slovenska připsali na mistrovství světa další vítězství a poskočili na druhé místo ve skupině B. Tentokrát splnili úlohu favoritů, když v malém derby porazili Poláky 4:0. Gólem a dvěma asistencemi se blýskl kapitán Tomáš Tatar, dvakrát skóroval centr druhé formace Lukáš Cingel. Premiérové čisté konto na turnaji zaznamenal brankář Samuel Hlavaj.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovensko – Polsko

Hlavní zprávy

Nejčtenější články