Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Mojžíš: Hráli jsme kvalitně, našim výkonům už téměř nic neschází

Liberec – Pomohl alespoň k bodu, příliš šťastně ale nepůsobil. Liberecký bek Tomáš Mojžíš byl jediným střelcem svého týmu v utkání s finským TPS Turku, utkání ale Severočeši nakonec v nájezdech ztratili (1:2). Pro Mojžíše šlo o speciální zážitek, neboť právě v Turku ještě loni působil.

Tomáš Mojžíš
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

"Z naší strany byl zápas velmi kvalitně odehraný. Samozřejmě TPS předvedlo výborný výkon také, což zapříčinilo, že nepadalo příliš branek. Ty vznikly vlastně jenom po individuálních chybách," řekl Mojžíš. Liberec dlouho marně dobýval branku Oskariho Setänena, kterého překonal až Mojžíš. "Vstřelená branka mi udělala obrovskou radost, nicméně je velká škoda, že nakonec nevedla k vítězství," uvedl hráč, který právě z Turku loni do Liberce přišel.

Liberec v prvním duelu v LM vyhrál nad Löreskogem 4:3 v prodloužení. I přes prohru s finským sokem jde podle Mojžíše forma Bílých Tygrů nahoru. "Snažíme se navázat na stejný výkon jako v minulém ročníku. V létě proběhla velká obměna kádru, ale jde jen o naši pracovitost a způsob, jakým za dalším zlepšením půjdeme," prohlásil.

"Myslím, že našemu výkonu už neschází téměř nic. Věřím, že venkovní štaci zvládneme a v Lize mistrů postoupíme ze skupiny," doplnil Mojžíš. Na ledě finského celku, který vede tabulku s pěti body, se Liberec představí v pátek 2. září. O čtyři dny později bude hrát na hřišti Löreskogu, který je se ztrátou dvou bodů na Severočechy poslední.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články