Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Mladoboleslavský Schwarz si vyčítal rozhodující branku v Kladně

Kladno - Mladoboleslavský gólman Marek Schwarz si vyčítal rozhodující gól Kladna v prodloužení dnešního utkání 46. kola extraligy, který mu vstřelil z úhlu obránce Vladimír Kameš. Přestože Mladá Boleslav získala z posledních čtyř zápasů jediný bod, na dvanáctém místě stále ztrácí na desítku pro play off jen dva body.

Marek Schwarz
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Jeli jsme na Kladno s jasným cílem zvítězit za tři body, protože stále myslíme na desítku. Vzhledem k průběhu utkání jsme za bod rádi, ale když už jsme to v závěru dotáhli, měli jsme utkání dovést alespoň na penalty," řekl novinářům Schwarz. Mladá Boleslav v minulých dvou zápasech Kladno právě v rozstřelu porazila.

Na další rozuzlení při nájezdech ale nedošlo, protože v čase 64:18 Schwarz inkasoval a jeho tým s Kladnem poprvé v sezoně prohrál. "Ten gól beru na sebe. Ta střela mi blbě propadla pod betonem," podotkl Schwarz, který věří, že se Mladá Boleslav už v úterý doma proti Litvínovu výsledkově zvedne. "Věřím, že se do první desítky probojujeme. Když budeme hrát jako dneska v poslední třetině, tak to zvládneme," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články