Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Mladá Boleslav podlehla Brnu a čeká ji baráž

Mladá Boleslav - Hokejisté Mladé Boleslavi jsou již jistými účastníky baráže o extraligu. V 10. kole skupiny o udržení v nejvyšší soutěži podlehli doma již jistě zachráněné Kometě Brno 2:4 a na předposlední Kladno ztrácejí dvě kola před koncem osm bodů. V boji o účast v příštím ročníku extraligy je čeká vítěz první ligy, kde ve finále hrají Ústí nad Labem s Chomutovem 2:2 na zápasy. "Naprosto jsme zápas nezvládli. Brno hrálo uvolněný hokej, dělalo si z nás místy srandu a my jsme byli už trošičku v křeči," řekl po utkání kapitán Richard Král. "Na jednu stranu je to úleva. Už víme, co nás čeká, hráli jsme to tady dvakrát za sebou, zkusíme si to potřetí," dodal k jistotě baráže.

Hokejisté Kladna v desátém kole skupiny o udržení v extralize prohráli na domácím ledě s Karlovými Vary 0:2 a poprvé v play out před vlastními diváky nezvítězili, přesto dnes mohla být spokojena obě mužstva. Při porážce Mladé Boleslavi od Brna v souběžně hraném utkání znamenal kladenský výsledek pro oba soupeře definitivní záchranu v elitní soutěži.

Výsledky:

BK Mladá Boleslav - HC Kometa Brno 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) 

Branky a nahrávky: 30. Bahenský (Macho, Fabuš), 42. Jindra (L. Pabiška) - 5. Divíšek (Varaďa, Ovčačík), 27. Brabenec (Huml), 29. Richter (Huml, J. Svoboda), 58. R. Procházka (Protivný). Rozhodčí: Minář, Šír - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 5:9. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 1 090.

HC Geus Okna Kladno - HC Energie Karlovy Vary 0:2 (0:0, 0:2, 0:0) 

Branky a nahrávky: 25. Skuhravý (Dej), 26. Hluchý (Skladaný). Rozhodčí: Šindler, Polák - Lhotský, Bejček. Vyloučení: 5:8. Bez využití. Diváci: 2 140.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články