Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Milan Michálek přispal dvěma body k výhře Ottawy

New York - Český hokejový útočník Milan Michálek přispěl gólem a asistencí k výhře Ottawy v sobotním přípravném zápase na ledě Montrealu 3:2. Mezi střelce se zapsali v programu celkem deseti duelů další dva Češi. Obránce Pavel Kubina se podílel na vítězství Tampy Bay na ledě Floridy 5:3 a útočník Martin Erat skóroval při výhře Nashvillu nad Winnipegem 4:3.

Utkání Nashville - Winnipeg
zdroj: AP

Ottawa prohrávala po trefách Mika Cammalleriho 0:2 a obrat v utkání načal 25 vteřin před koncem druhé třetiny Michálek, který ve 49. minutě asistoval i při vyrovnávací brance Chrise Neila. Ten zápas i rozhodl gólem 28 sekund před koncem.

Kubina po 89 vteřinách v přesilovce otevřel skóre, ale Florida stav otočila. V osmé minutě vyrovnal David Booth, ve druhé třetině se trefil po přihrávce Tomáše Fleischmanna Kris Versteeg a vzápětí také Tomáš Kopecký.

Tampa ale ještě ve druhé třetině snížila díky Brettu Connollymu a v posledním dějství o výhře Lightning rozhodli Tom Pyatt, Mattias Ritola a Teddy Purcell. Nashville prohrával s Winnipegem 1:3 a na obratu utkání měl podíl i Erat, který v 33. minutě v přesilové hře vyrovnal na 3:3. Za 50 vteřin rozhodl v další početní výhodě Patric Hörnqvist.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články