Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Makarov či Kamenskij - ruské hvězdy přiletěly na zápas internacionálů

Praha - V pátek se v Karlových Varech uskuteční exhibiční zápas československých a ruských internacionálů. Od 18:00 hod se v karlovarském zimním stadionu představí řada bývalých olympijských vítězů a mistrů světa.

Je nám líto, video expirovalo.
Ruští hokejoví internacionálové přiletěli do Čech

Mezi ruskými legendami, které přiletěly z Moskvy do Prahy, nechybí například osminásobný mistr světa a zároveň dvojnásobný olympijský vítěz Sergej Makarov. "Už se na zítřek moc těším, proti Československu to byly vždy velmi napínavé zápasy a i teď si na ledě nic nedarujeme," upozorňuje majitel zlatých olympijských medailí z let 1984 a 1988.

Utkání se bude hrát v Karlových Varech a čeká se, že přijde také hodně ruských fanoušků, kteří vytvoří bouřlivou atmosféru. "Vyhověli jsme přání ruských kamarádů, Vary znám dobře, mají krásnou halu, už se tam těšíme," říká Milan Nový.

Hvězdami sborné budou mimo jiné Vladimir Lutčenko, Valerij Kamenskij, Sergej Makarov nebo Alexandr Jakušev, který ale do zápasu aktivně nezasáhne a bude trenérem. Dres českého týmu by měli obléknout například František Kučera, Otakar Janecký, David Moravec, Richard Žemlička, Josef Řezníček, Bedřich Ščerban nebo Jiří Veber. Trenérem bude Jan 'Gusta' Havel.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články