Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Magazín Buly jste mohli sledovat už tisíckrát

Praha – Druhé semifinále mezi Zlínem a Třincem orámovalo jubilejní tisící vysílání pořadu Buly. Od září 1992 se původní hokejový magazín proměnil v komplexní pořad, který nabízí český hokej živě.

Buly - hokej živě
zdroj: ČT sport

V prvních třech sezonách se Buly vysílalo v sobotním čase formou padesátiminutového magazínu. Úvodní vydání mapovala poslední federální ročník 1992-1993 a pro magazín bylo mimo jiné typické, že se v jeho průběhu vhazovalo ve studiu skutečné buly. Ve všech 21 odvysílaných ročnících provázel pořadem Robert Záruba, do sezony 2010-2011 také Petr Vichnar.

Na startu sezony 1995-1996 se Buly přesunulo do čtvrtečního termínu a v jeho rámci se vysílalo televizní utkání. Následující ročník byl magazín uváděn komentátory přímo za stadionu, tento experiment však vydržel pouze jednu sezonu. Po pěti letech se magazín vrátil do sobotního vysílacího času, již se stálými experty přímo ve studiu, od play-off sezony 2000-2001 se navíc vysílá v rámci Buly přímý přenos každý hrací den vyřazovací soutěže. 

Se spuštěním ČT4 Sport se Buly přesunulo na sportovní kanál České televize a po dvouletém čtvrtečním intermezzu (2007-2009) zatím naposledy změnilo své schéma. Od začátku ročníku 2009-2010 se pořad s pozměněným názvem Buly – hokej živě vysílá každý hrací den i v základní části extraligy, což znamenalo více než 80 vydání v každé ze tří dosud kompletně odehraných sezon.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články