Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Litvínovu stačil k výhře nad Spartou jediný gól, Brno deklasovalo Slavii

Praha - Ani jednomu z pražských celků se ve 12. kole extraligy nedařilo. Sparta se na domácím ledě neprosadila a prohrála s Litvínovem o jediný gól, Brno pak rozprášilo Slavii. Nadále se nedaří Vítkovicím, prohráli už pošesté, všechny body z Ostravy odvezla Mladá Boleslav. I Zlín stále tápe, prohrál doma s Třincem a nevstřelil ani jednu branku. Pardubice udolaly Plzeň, Olomouc si nedokázala poradit s Hradcem Králové.

Radující se hráči Brna
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Vítkovice - Mladá Boleslav 1:4

Krize hokejistů Vítkovic dostupuje vrcholu: ve 12. kole podlehli Mladé Boleslavi 1:4 a utrpěli šestou porážku v řadě. Nováček rozhodl o svém vítězství třemi góly v druhé části a na ostravském ledě slavil tříbodový zisk po sérii sedmi proher poprvé od 28. listopadu 2008. Středočeši si zároveň připsali čtvrtou výhru v sedmém zápase na kluzištích soupeřů v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Zlín - Třinec 0:4

Hokejisté Třince vyhráli 4:0 a poosmé za sebou naplno bodovali. Oceláři jsou tak i nadále v čele soutěže, mistrovský Zlín je stále poslední. Slezané ve čtvrtém z posledních pěti duelů neinkasovali, čisté konto dnes udržel Peter Hamerlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec

Brno - Slavia 7:1

Hokejisté Komety Brno porazili Slavii Praha vysoko 7:1 a ukončili sérii sedmi zápasů, v nichž nezískali tři body. Dvě branky Komety vstřelil útočník Petr Ton. Slavia v posledních třech duelech nebodovala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Slavia

Pardubice - Plzeň 3:2

Hokejisté Pardubic potvrdili výbornou domácí bilanci a ve vyrovnaném souboji přetlačili Plzeň 3:2. Pardubice dvakrát v zápase vedly, ale Plzeň dokázala pokaždé vyrovnat. V 59. minutě se ale po nájezdu trefil Petr Sýkora a na jeho trefu už hosté zareagovat nestihli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Sparta - Litvínov 0:1

Hokejisté Litvínova zvítězili v přímém souboji o druhé místo na ledě pražské Sparty 1:0 a vyhráli devátý z deseti zápasů v této sezoně. Jedinou branku vstřelil v 16. minutě Pavel Písařík, brankář Pavel Francouz udržel podruhé čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Litvínov

Olomouc - Hradec Králové 2:4

Hokejisté Hradce Králové vyhráli na ledě Olomouce 4:2 a připsali si třetí tříbodový zisk za sebou. Východočeši duel rozhodli až v samotném závěru, vítěznou branku vstřelil v 57. minutě obránce Stanislav Dietz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články