Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Litvínov porazil Spartu, Zlín dotahuje Plzeň

Praha – Přestože třinecký útočník Růžička dosáhl v zápase ve Zlíně na rekord v produktivitě, k vítězství jeho týmu to nestačilo, zatímco Zlín se propracoval minimálně na den na druhé místo za Plzeň. Západočeši mají navíc po prohře s Českými Budějovicemi po nájezdech náskok pouhých dvou bodů. Vítkovice se dotáhly na Brno poté, co ho porazily v přímém souboji o předkolo play-off. Chomutov nadále okupuje poslední příčku, situaci mu rozhodně nevylepšila ani prohra v Karlových Varech. Litvínov natáhl v souboji se Spartou sérii domácích výher, Pardubice ztratily vedení v Liberci.

Litvínov - Sparta
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Zlín – Třinec 4:2

Hokejisté Zlína porazili Třinec 4:2 a díky sedmé domácí výhře za sebou se posunuli na druhé místo. Třinecký útočník Martin Růžička si připsal gól a asistenci a překonal se 78 body rekord Richarda Krále v produktivitě v základní části samostatné české extraligy.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215583-zlin-porazil-trinec-a-posunul-se-na-druhe-misto/)

Vítkovice – Brno 5:3

Hokejisté Vítkovic porazili Brno 5:3 a k jednomu z hlavních soků v boji o předkolo play-off se dotáhli na jeden bod. Dvěma góly a asistencí zařídil výhru Vítkovic Jiří Burger. Domácí zabrali po třech porážkách v řadě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215575-vitkovice-porazily-brno-a-ztraci-na-nej-pouhy-bod/)

Karlovy Vary – Chomutov 4:3

Hokejisté Karlových Varů porazili poslední Chomutov 4:3 a udržují si ještě naději na účast v předkole play-off. Energie ale tři kola před koncem ztrácí na desáté Vítkovice stále šest bodů a musí se spíše soustředit na únik baráži o udržení. Západočeši sice ztratili dvoubrankový náskok, ale plný bodový zisk jim zajistil ve 48. minutě svojí druhou trefou v utkání Jiří Doležal.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215592-karlovy-vary-prehraly-chomutov-sanci-na-play-off-vsak-maji-malou/)

Plzeň – České Budějovice 1:2 SN

Hokejisté Českých Budějovic vyhráli na ledě vedoucí Plzně 2:1 po samostatných nájezdech a bodově se dotáhli na sedmé Kladno. Mountfield se navíc po třetí výhře za sebou výrazně přiblížil jistotě účasti v play-off. Plzeň má po třetí prohře v řadě v čele už jen dvoubodový náskok před druhým Zlínem.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215598-plzensky-naskok-se-krati-zapadocesi-prohrali-s-budejovicemi-v-najezdech/)

Litvínov – Sparta 4:1

Hokejisté Litvínova potvrdili, že se jim v domácím prostředí daří. Porazili Spartu 4:1 a připsali si devátou výhru za sebou, díky které mají jistý postup do play-off. Pražané počtvrté za sebou prohráli, v tabulce jsou i nadále pátí, dva body právě před Litvínovem.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215597-litvinov-doma-vyhral-podevate-v-rade-tentokrat-se-spartou/)

Liberec - Pardubice 3:2

Hokejisté Pardubic prohráli na ledě předposledního Liberce 2:3, přestože po dvou třetinách vedli 2:0. Úřadující mistr tak čtyři zápasy do konce základní části ztrácí na desáté Vítkovice už šest bodů a účast v předkole play-off se mu vzdaluje. Bílí Tygři se přiblížili právě jedenáctým Pardubicím na pět bodů a stejné manko mají i na dvanácté Karlovy Vary.

Report, sestřih, záznam a ohlasy (//sport/hokej/215570-pardubice-prohraly-v-liberci-a-play-off-se-jim-vzdaluje/)

TABULKA po 49. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články