Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Litvínov nezvládl generálku na extraligu, prohrál s Ústím

Praha - Hokejisté Litvínova prohráli v generálce na extraligu na ledě prvoligového Ústí nad Labem 1:4. Poslední test mají za sebou také další čtyři celky nejvyšší soutěže. Plzeň doma zvítězila nad Českými Budějovicemi 5:3, Zlín v přestřelce vyhrál i díky hattricku Jaroslava Balaštíka nad slovenskou Skalicí 7:6 a Kometa Brno remizovala se Zvolenem 1:1. 

Litvínov prohrával v Ústí od páté minuty, kdy se prosadil Rod, za 75 vteřin vyrovnal Majdan, ale za 24 vteřin vrátil domácím náskok Tůma. Ve druhé části zvýšili náskok Slovanu Rod a ve 28. minutě v přesilovce Sýkora. Pak už se stav severočeského derby nezměnil.

Zlín se ujal vedení nad Skalicí v deváté minutě díky Holíkovi a po Školiakově vyrovnání poslali Köhler a v přesilovce Čajánek domácí do vedení 3:1. Ještě v úvodní části snížil v početní výhodě opět Školiak. V druhém dějství upravil na 5:2 dvěma góly Balaštík, pak snížil český útočník Stieler a Sloboda dvěma trefami vyrovnal. V 55. minutě dovršil hattrick v přesilovce Balaštík, Kudrna na to reagoval, ale 44 vteřin před koncem rozhodl Okál.

Plzeň začala lépe díky Vlasákově gólu ze třetí minuty, vzápětí vyrovnal v přesilovce českobudějovický Rousek, ale do poloviny utkání Indiáni po gólech Martina Heřmana, Jeřábka a Marušáka upravili na 4:1. Na Šimánkovo snížení v početní výhodě reagoval rovněž v přesilovce Frolo a 25 vteřin před koncem už jen zkorigoval výsledek Rousek.

Duel v Brně byl na branky chudý. Po 87 vteřinách dostal hosty do vedení ve vlastním oslabení Lukáš Jurík a ve 38. minutě v přesilovce pět na tři srovnal Miloslav Hořava, čerstvá posila Komety.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články