Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Litvínov nahrál Slavii, Třinec naděloval desítku, Liberec si zajistil play-off

Praha - V derby pražských "S" vykřesala Slavia po výhře v prodloužení naději na účast v play-off. Zvláště po prohře Litvínova s Rytíři z Kladna na domácím ledě se schyluje k velmi dramatické záplatce mezi hráči Litvínova a Slavie (utkají se v posledním kole). Oba celky dělí už jen tři body. Jistotu předkola si zajistili Bílí Tygři z Liberce, když přehráli Vítkovice. Oceláři z Třince předvedli kanonádu proti brněnské Kometě a potvrdili nárůst formy. Stejně kvalitně se předvedl i Zlín, který dokázal zvítězit na ledě mistra z Plzně. Hradec si doma poradil s neškodným Chomutovem a Pardubice uspěly na ledě Karlových Varů, které čeká play-out.

Gól Kadlece v derby se Spartou
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt
Jaroslav Hlinka a Petr Kadlec si podávají ruce po derby
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

(//sport/hokej/264912-trinec-nadelil-komete-desitku-hattrick-dal-ruzicka/)

Plzeň - Zlín 1:2

I napošesté se radují hráči Zlína, kteří porazili na venkovním ledě Plzeň 2:1. Výhra, kterou zařídil minutu před druhou přestávkou Jaroslav Balaštík, je rovněž posouvá na čtvrté místo tabulky. Mistrovská Plzeň naopak klesla na třetí místo o bod za Třinec.

Report, sestřih a ohlasy

(//sport/hokej/264913-zlinu-se-dari-sesta-vyhra-v-rade-prisla-proti-plzni/)

Liberec - Vítkovice 3:1

Bílí Tygři naplno bodovali po výhře 3:1 popáté v řadě a dvě kola před koncem základní části mají na jedenáctou Slavii náskok sedmi bodů. Naopak Vítkovice ztratily šanci na přímý postup do čtvrtfinále, když na šestou Kometu Brno mají šestibodové manko a horší bilanci ve vzájemných zápasech.

Report, sestřih a ohlasy

(//sport/hokej/264931-liberec-porazil-vitkovice-a-zajistil-si-predkolo-play-off/)

Hradec Králové - Chomutov 2:0

Mountfield zabral po pěti prohrách, posunul se na páté místo a sedmým Vítkovicím unikl už na rozdíl sedmi bodů. Chomutov natáhl svou rekordní sérii porážek už na 23 zápasů.

Report, sestřih a ohlasy

Karlovy Vary - Pardubice 1:4

S dvěma zápasy do konce základní části ztrácí dvanáctá Energie na desátý Litvínov stále sedm bodů. Východočeši mohli hrát v klidu, protože získali jistotu předkola play-off krátce před zápasem. Na osmém místě se Pardubice přiblížily sedmým Vítkovicím na rozdíl dvou bodů.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články