Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Litvínov a Kometa stoupají po 16. kole tabulkou

Praha - V šestnáctém kole se zpět na čelo tabulky dostala brněnská Kometa, která porazila Mladou Boleslav 4:2. Potřetí v řadě uspěla Plzeň, jež se tak postupně zvedá ze dna tabulky. Napínavé byly duely Vítkovice - Zlín a Třinec - Litvínov. V prvním z nich uspěli v prodloužení domácí, ve druhém hosté.

Radost hráčů Litvínova
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Mladá Boleslav - Kometa Brno 2:4

Souboj týmů, které předchozí extraligový duel prohrály, byl k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí mužstvo vedené koučem Františkem Výborným toužilo proti favorizované Kometě navázat na loňské vzájemné souboje, kdy soupeře ve své aréně dvakrát přesvědčivě porazilo (4:0, 4:1). Aktuální sezona ovšem mnohem lépe vychází celku z moravské metropole, což hráči Brna potvrdili. Po vítězství 4:2 se vrátili do čela nejvyšší soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/342995-kometa-vyhrala-v-boleslavi-a-odskocila-trinci-na-cele-tabulky/)

Plzeň - Chomutov 2:1

Plzeňský hokejový klub pokračuje ve zlepšených výkonech. Hráči porazili Chomutov 2:1 a připsali si třetí výhru v řadě. Plzni k plnému bodovému počtu pomohly branky Tomáše Svobody a Jakuba Lva, za hosty korigoval Petr Koblasa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Plzeň - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343009-plzen-ma-treti-vitezstvi-v-rade-chomutov-porazila-2-1/)

Pardubice - Olomouc 2:1

Hokejisté Pardubic se po třízápasovém bodovém půstu dočkali výhry, když v 16. kole extraligy v domácím prostředí přehráli Olomouc. Východočeši se díky výhře odlepili z posledního místa tabulky, kde je vystřídaly Karlovy Vary. Hanáci naopak pokračují v nepovedené sérii, kdy ztratili šestý z posledních sedmi duelů. Pardubičtí se dvakrát prosadili v přesilových hrách a bezpečně dokráčeli za výhrou. Vítězný gól trefil obránce Nicholas Schaus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Pardubice - Olomouc

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343013-pardubice-prolomily-trizapasovou-serii-porazek-zdolaly-olomouc-2-1/)

Karlovy Vary - Hradec Králové 0:2

Domácí hráči Karlových Varů se vrátili zpět na chvost tabulky. Poslala je tam prohra 0:2 s Hradcem Králové, na které se brankami přičinili Bedřich Köhler a Rastislav Dej.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih z utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343018-vary-padaji-po-porazce-s-hradcem-tam-odkud-se-zvedly-na-dno-tabulky/)

Třinec - Litvínov 2:3 PP

Litvínov měl namále a už to vypadalo, že prohraje v základní hrací době. Hráči ve žluto-černém ale dokázali nejprve srovnat a následně v prodloužení i utkání rozhodnout, když se trefil Miloslav Hořava. Litvínov vyhrál 3:2 a poskočil na třetí příčku tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Třinec - Litvínov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343016-litvinov-porazil-v-prodlouzeni-trinec-a-je-treti/)

Vítkovice - Zlín 2:1 PP

Utkání mezi Vítkovicemi a Zlínem nerozhodla základní hrací doba, po níž hrály oba celky nerozhodně 1:1. Až trefa Michaelem Vandasem v první minuty prodloužení rozhodla utkání ve prospěch domácích Vítkovic.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Vítkovice - Zlín

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/343012-vitkovice-doma-porazily-zlin-az-v-prodlouzeni/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články