Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Plzeň i Kometa splnily povinnost a pohlídaly si postup do čtvrtfinále CHL

Oba čeští zástupci v osmifinále play-off Ligy mistrů zvládli nástrahy odvety a pojistili si postup mezi nejlepší evropskou osmičku. Plzeň si zastřílela proti Bolzanu také v druhém utkání a na výhře 6:2 se hned čtyřmi góly podílel kapitán Milan Gulaš. Kometa ve finském Tampere sice brzy prohrávala 0:2, ale po divoké přestřelce 5:5 jde s celkovým skóre 10:6 také dál.

Milan Gulaš se raduje se spoluhráči z Plzně
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Plzeň – Bolzano 6:2

Čtyři zásahy probuzeného kanonýra Milana Gulaše zásadní měrou přispěly k vítězství Plzně nad Bolzanem 6:2 v odvetě osmifinále hokejové Ligy mistrů. Indiáni neměli s italským protivníkem slitování ani doma a znovu mu nasázeli šest branek. Jediný neporažený celek soutěže narazí mezi nejlepší osmičkou švédskou Skellefteu, která v domácí odvetě udolala norský Storhamar 3:2.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/384513-gulas-se-rozstrilel-plzen-nedala-luganu-sanci-ani-v-odvete)

Tampere – Brno 5:5

Kometa Brno remizovala v odvetě osmifinále hokejové Ligy mistrů ve finském Tampere 5:5 a po domácím vítězství 5:1 postoupila mezi nejlepších osm týmů soutěže. Brňané se ve čtvrtfinále utkají s dvojnásobným vítězem, Švédskou Frölundou, která otočila domácí zápas se švýcarským Luganem.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/liga-mistru/384508-tampere-brno)

Jak se dařilo Plzni a Kometě v prvních duelech osmifinále play-off Ligy mistrů? Poslechněte si Hokej fokus podcast:

Hlavní zprávy

Nejčtenější články