Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Liberec obhájil Prezidentský pohár, Kometa si zajistila čtvrtfinále

Praha - I přes třetí porážku za sebou si hokejisté Liberce zajistili kolo před koncem vítězství v základní části. Bílým Tygrům k obhajobě Prezidentského poháru pomohly porážky druhého Třince v Mladé Boleslavi 1:5 a třetí Sparty v Karlových Varech 1:3. Kometa zvládla přímý souboj o čtvrtfinále a zásluhou hattricku Martina Dočekala přehrála Chomutov. Do předkola postoupila Mladá Boleslav, o posledním účastníkovi vyřazovacích bojů rozhodne až poslední kolo.

Hokejisté Komety Brno při děkovačce
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Třinec má kolo před koncem jisté druhé místo a stejně jako Liberec postoupil do příštího ročníku Ligy mistrů. Naopak pád do baráže mají jistý poslední Pardubice, které ztrácejí na dvanáctou Olomouc už 26 bodů a nemohou ztrátu smazat ani ve skupině o umístění na 11.-14. pozici.

Kometa Brno - Piráti Chomutov 3:1

Přímý souboj o postup do čtvrtfinále play-off vyzněl ve prospěch Komety. Brňané zásluhou hattricku Martina Dočekala porazili doma Chomutov 3:1 a zajistili si konečnou šestou příčku, Chomutov zůstane sedmý a bude čekat na soupeře v předkole play-off.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/349772-docekal-hattrickem-proti-chomutovu-vystrelil-komete-ctvrtfinale/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Chomutov

Verva Litvínov - Bílí Tygři Liberec 2:1 SN

Vedoucí Liberec prohrál na ledě Litvínova 1:2 po samostatných nájezdech, přesto si s předstihem zajistil obhajobu Prezidentského poháru a účast v příštím ročníku Ligy mistrů. O třetí prohře Bílých Tygrů v řadě rozhodl Karel Kubát, Litvínov se díky zisku dvou bodů posunul v tabulce na čtvrté místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/349787-liberec-prohral-v-litvinove-presto-vyhral-zakladni-cast/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Liberec

Energie Karlovy Vary - Sparta Praha 3:1

Sparta prohrála v Karlových Varech 1:3 a v základní části tak obsadí třetí místo. Západočeši po prvním vítězství nad Pražany v sezoně oddálili matematickou jistotu účasti v baráži. Před závěrečným dějstvím a šesti koly ve skupině o 11. až 14. místo ale ztrácejí na dvanáctou Olomouc stále 20 bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/349786-vary-vitezstvim-oddalily-baraz-sparta-skonci-treti/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Sparta

HC Vítkovice - HC Olomouc 0:2

Poprvé v extraligové historii dokázala Olomouc uspět na ledě Vítkovic a tříbodovým ziskem po výhře 2:0 si udržela teoretickou naději na postup do předkola play-off. Hanáci dobyli Ostravu zásluhou gólů Romana Vlacha a Viléma Buriana, gólman Branislav Konrád vychytal šestou nulu v ročníku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/349781-olomouc-zustava-ve-hre-az-do-konce-ve-vitkovicich-uspela-po-25-letech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

BK Mladá Boleslav - Oceláři Třinec 5:1

Loňští semifinalisté z Mladé Boleslavi vyzráli na Třinec a zajistili si účast v předkole play-off. Oceláři kvůli prohře 1:5 přišli o šanci na vítězství v základní části, mohou se však radovat z účasti v Lize mistrů, ke které jim dopomohla porážka Sparty ve Varech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/349783-boleslav-zdolala-ocelare-5-1-a-zajistila-si-predkolo-play-off/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Třinec

Hradec Králové - PSG Zlín 1:3

Zlínští hokejisté dokázali porazit Hradec Králové 3:1 a na jedenácté příčce mají stále naději probojovat se do předkola play-off. Na desátou Plzeň ztrácejí kolo před koncem dva body. Dvěma brankami zajistil Beranům důležitou výhru na ledě soupeře sedmnáctiletý Filip Chytil.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/349789-zlin-si-vyhrou-v-hradci-udrzel-nadeji-na-boj-o-play-off-vychodocesi-jsou-pati/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Zlín

Škoda Plzeň - Dynamo Pardubice 5:2

Plzeň si výhrou 5:2 nad Pardubicemi udržela desátou příčku zajišťující předkolo. Naopak krize Východočechů byla osmou porážkou v řadě dokonána a Dynamo čeká s jistotou baráž. Indiáni o osudu utkání rozhodli třemi trefami během první třetiny, nejlepší střelec soutěže Dominik Kubalík dvěma góly vylepšil svou bilanci už na 29 tref.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY (//sport/hokej/extraliga/349785-plzen-prehrala-pardubice-a-drzi-se-v-desitce-dynamo-ceka-baraz/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články