Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Liberec jde do extraligy s novým trenérem Jelínkem a kapitánem Nedvědem

Liberec – Hned k několika změnám došlo v kádru extraligového Liberce. Na lavičku Libereckých totiž usedl nový trenér Marian Jelínek, jenž ještě v minulé sezoně vedl hokejisty Plzně. Kromě něj do klubu přišlo hned několik nadějných mladíků, v čele se zlínským Vlachem, a útočné eso Netík. Fanoušky Liberce však nejvíc těší fakt, že se klubu povedlo udržet kapitána a největší oporu Petra Nedvěda.

Nedvěd dlouho koketoval s možností odchodu do ruské KHL, ale nakonec se rozhodl pro setrvání v Liberci. Kromě něj do týmu přinese zkušenosti i další posila, obránce David Havíř. "Je to tým, který stojí na dvou třech individualitách a potom na bojovnosti těch ostatních klukům," řekl trenér Marian Jelínek.

Do 4. listopadu bude Libereckým pomáhat i známý útočník Tomáš Netík, který dal poněkud překvapivě Bílým Tygrům přednost před Spartou, kde strávil většinu kariéry.

Zajímavých jmen by se Liberec mohl dočkat v případě, že by došlo k výluce NHL. Vedení klubu je dohodnuté, že by na sever Čech zamířil obránce Ladislav Šmíd a s velkou pravděpodobností i útočník Radim Vrbata, jenž již v Liberci působil během minulé výluky.

Je nám líto, video expirovalo.
Před sezonou: Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články