Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Liberec divokou výhrou navýšil vedení, Sparta se dočkala tří bodů ve Varech

Praha - Parádní utkání viděli diváci v Liberci, kde hrál Hradec Králové. První s druhým se dlouho přetahovali o výsledek, nakonec své vedení v tabulce navýšili Severočeši. Ve 30. kole se poměrně dařilo venkovním týmům, Sparta vyhrála ve Varech, Plzeň v Olomouci, Třinec ve Zlíně a jediný gól stačil Brnu ke všem bodům z Litvínova. Chomutov nakonec nádech k obratu nedokonal a ve Vítkovicích prohrál, Zlín zvítězil s Boleslaví až po nájezdech.

Liberec - Hradec Králové
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Karlovy Vary - Sparta 3:5

Hokejisté pražské Sparty poprvé v této sezoně porazili Karlovy Vary, na ledě Energie vyhráli 5:3. Hattrickem se na tom podílel útočník Martin Procházka, tři góly vstřelil i domácí Jakub Svoboda. Před nejvyšší návštěvou v KV Aréně v sezoně (5327 diváků) tak Energie přišla o sérii tří výher.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Sparta

Vítkovice - Chomutov 5:4

Vítkovičtí hokejisté přehráli Chomutov 5:4. O prvním vítězství po šesti porážkách v řadě domácí rozhodli třemi trefami hned v úvodních devíti minutách zápasu. Přestože Piráti v závěrečné pětiminutovce stáhli skóre z 1:5 na 4:5, vyrovnat už nestihli. Lídr kanadského bodování Roman Červenka z Chomutova obohatil své konto o gól a dvě asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Chomutov

Liberec - Hradec Králové 5:4

Hokejisté vedoucího Liberce zdolali ve šlágru kola doma druhý Hradec Králové 5:4 a zvýšili svůj náskok v čele tabulky už na 13 bodů. Bílí Tygři navíc osmou výhrou za sebou překonali klubový rekord. Rozhodl o tom v 56. minutě útočník Michal Bulíř. Mountfield v sedmém zápase pod novým trenérem Vladimírem Kýhosem poprvé nebodoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Hradec Králové

Pardubice - Třinec 1:3

Hokejisté Třince vyhráli na ledě Pardubic 3:1 a i ve druhém utkání pod novým trenérem Jiřím Dopitou naplno bodovali. Dvě branky vítězů zaznamenal útočník Lukáš Žejdl. Dynamo naopak potřetí za sebou vyšlo naprázdno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Olomouc - Plzeň 1:3

Hokejisté Olomouce podlehli doma Plzni 1:3 a potřetí za sebou nebodovali, což se jim stalo poprvé v sezoně. Západočeši se dočkali ve třetím vzájemném utkání v ročníku prvního zisku. Gólem a asistencí k tomu pomohl útočník Tomáš Svoboda, který sehrál za indiány první utkání po příchodu na hostování z Komety Brno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Zlín - Mladá Boleslav 4:3 SN

Hokejisté Zlína zdolali Mladou Boleslav 4:3 po samostatných nájezdech a potřetí za sebou doma vyhráli. Dvěma góly se podílel na vítězství beranů kapitán Ondřej Veselý a vítěznou trefu v rozstřelu zaznamenal Petr Holík.

Litvínov - Brno 0:1

Hokejisté mistrovského Litvínova podlehli doma Kometě Brno 0:1 a po třetí prohře z posledních čtyř zápasů zůstávají poslední o čtyři body za třináctými Karlovými Vary. Kometě zařídil teprve druhou výhru z posledních sedmi utkání trefou už v 70. vteřině utkání ve vlastním oslabení Leoš Čermák. Gólman Marek Čiliak udržel poprvé v sezoně čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články