Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Lev vyřešil kolizi termínů. Semifinálové duely odehraje v O2 aréně

Praha – Již žádné "domácí" zápasy mimo Prahu. Hokejisté Lva sehrají všechny semifinálové duely play-off KHL proti Lokomotivu Jaroslavl v pražské O2 areně. Ve své domovské Tipsport aréně nemohou Pražané hrát kvůli termínové kolizi se Spartou, kterou od středy čekají zápasy semifinále extraligy proti Kometě Brno.

O2 arena
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Termínová kolize hrozila v prvním a případném pátém plus sedmém utkání finále Západní konference KHL. Vedení Lva řešilo možný problém s dějištěm domácích zápasů již v průběhu čtvrtfinále play-off proti Doněcku, podle PR ředitele klubu byla ve hře i varianta s posunem série Sparta - Brno.

"Oběma týmům bych chtěl poděkovat za jejich ochotu a vstřícnost. Nakonec této varianty nebylo třeba. Jsme rádi, že se nám povedlo dohodnout se zástupci společnosti Bestsport a zápasy tak uvidí O2 arena," uvedl Rachota. Sparta i Lev tak budou ve středu 2. dubna hrát své duely od 19:00 v Praze.

Lev musel přesunout dějiště svého domácího duelu již v sérii proti Doněcku a vybral si Bratislavu, kde odehrál dva zápasy v azylu i Donbass. V této sezoně tým vedený kapitánem Jiřím Novotným hrál v O2 areně jednou a prohrál s CSKA Moskva 1:2. V předešlé sezoně využil multifunkční libeňskou arénu čtyřikrát a vždy prohrál. Proti Lokomotivu tak bude Lev usilovat o první výhru v O2 areně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články