Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Lev v Mytišči prohrál, ve středu ho čeká domácí odveta

Mytišči - Hokejisté Lva Praha prohráli na ledě Atlantu Mytišči 1:2 a ze série tří zápasů venku si vezou domů čtyři body. Kouč Václav Sýkora tak po výhře v Nižném Novgorodu a porážce v prodloužení v Jaroslavli vyšel se svým týmem poprvé bodově naprázdno. Další zápas čeká Lva ve středu doma v Tipsport Aréně, kde přivítá v odvetě právě Atlant.

Do sestavy Lva se po jednozápasové pauze způsobené zraněním vrátili obránce Chára a útočník Surový, do branky se postavil na rozdíl od duelu v Jaroslavli místo Štěpánka Pöpperle. Toho však domácí dokázali brzy pokořit, už ve třetí minutě otevřel skóre Rybakov. Vyrovnat mohl před polovinou úvodní části Červenka, ale z mezikruží gólmana Galimova nepřekonal.

Atlant se pak ubránil při Lemťugovově trestu a pražský klub zase po vyloučení Novotného. V druhém dějství zůstával i přes šance na obou stranách dlouho nezměněný stav, v polovině utkání neproměnil svou druhou přesilovku v utkání Lev. V 38. minutě se naopak radovali opět domácí, když si po Enqvistově pokusu nešťastně srazil puk do vlastní branky Vrána. Další možnost měl Žerděv, ale nedal.

Cesta Atlantu za první výhrou po jedenácti porážkách za sebou a změně na pozici trenéra, kde Alexandra Smirnova nahradil Sergej Světlov, se ovšem v závěrečné třetině ještě zkomplikovala. V 50. minutě snížil po Rachůnkově přihrávce volný Vrána. Vzápětí uvolnil Červenka Novotného, ale tentokrát se zaskvěl Galimov. Další velkou šanci na vyrovnání spálil v 55. minutě po Voráčkově asistenci Červenka. Pöpperle poté ještě vychytal Anderssona a poslední možnost nevyužil Novotný.

Atlant Mytišči - HC Lev Praha 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. Rybakov (Bobrov), 38. Engqvist (Michnov) - 50. Vrána (T. Rachůnek). Rozhodčí: Bělov, Bukin - Zacharenkov, Menšich. Vyloučení: 3:1. Bez využití. Diváci: 6200.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články