Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Lang si připsal 2 asistence při výhře v Anaheimu

Anaheim - Český hokejový útočník Robert Lang v nedělním utkání NHL dvěma přihrávkami přispěl k vítězství Phoenixu 3:2 v prodloužení na ledě Anaheimu. Z obou jeho asistencí vytěžil gól obránce James Vandermeer. Ten nejprve ve 46. minutě po Langově střele dorážkou vyrovnal na 1:1, ve druhé minutě nastaveného času pak proměnil Langovu přihrávku ve vítězný gól. Ve druhém nedělním zápase zvítězili San Jose ve Vancouveru 4:2 a se ziskem 40 bodů vedou tabulku celé NHL. Žraloci od 27. minuty dlouho hájili těsné vedení 2:1, svůj náskok navýšili teprve v 58. minutě, kdy během 13 sekund vstřelili dva góly.

Platnost rozhodující trefy musel potvrdit až rozhodčí u videa, aby vyloučil, že Vandermeerovu střelu před brankou netečoval spoluhráč vysokou hokejkou. Kojoti přitom mohli získat dva body už v základní hrací době, necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny však ztratili vedení 2:1. "Ale nepoložilo nás to. Věděli jsme, že v prodloužení se může stát cokoliv. Takže jsme ještě zabojovali a vyplatilo se nám to," radoval se hrdina večera Vandermeer, který předtím v 337 zápasech vstřelil dohromady jen dvacet gólů.

Ve druhém nedělním zápase zvítězili hokejisté San Jose ve Vancouveru 4:2, připsali si čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů a se ziskem 40 bodů vedou tabulku celé NHL. Žraloci od 27. minuty dlouho hájili těsné vedení 2:1, náskok navýšili teprve v 58. minutě, kdy během 13 sekund vstřelili dva góly. Domácí pak už stihli skóre jen lehce zkorigovat.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články