Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Konec sérií. Slavia vyhrála, Třinec padl

Praha – Čtyřicáté kolo extraligy přineslo dva konce dlouhých sérií. Slavia se zmátořila a plný počet bodů si po výhře nad Olomoucí připsala po dvaceti zápasech. Naopak rekordní třinecká šňůra třinácti výher skončila na holích Pardubic. Navíc Východočeši nedostali ani branku, stejně jako Brno s Libercem a Litvínov ve Varech. Sparta udolala Plzeň gólem v předposlední minutě, Hradec Králové si poradil s Vítkovicemi.

Radující se slávisté
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Slavia - Olomouc 5:1

Hokejisté poslední Slavie se po devíti porážkách za sebou dočkali vítězné radosti, když porazili Olomouc 5:1. Plný bodový zisk slavili Pražané po dlouhých 20 zápasech poprvé od 16. listopadu, kdy vyhráli v Litvínově. Čtyřmi body za dvě branky a stejný počet asistencí se na tom podílel útočník Michal Poletín, Tomáš Divíšek si připsal gól a tři přihrávky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Olomouc

Pardubice - Třinec 2:0

Hokejisté Pardubic vyhráli nad Třincem 2:0 a ukončili jeho sérii třinácti vítězství. Na první gól zápasu se čekalo až do 36. minuty, kdy se trefil Tomáš Zohorna. Třinec ve třetí třetině promarnil dvě dvojnásobné přesilovky a vstřelil gól, který nebyl uznán. Vítězství Pardubic pak pojistil v 56. minutě Jan Starý. Brankář Kristan vychytal své první čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Mladá Boleslav - Zlín 4:3

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Zlín 4:3 a v tabulce se dotáhli za svého soupeře na rozdíl jediného bodu. Gól a dvě nahrávky si připsal boleslavský obránce Ctirad Ovčačík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Zlín

Plzeň - Sparta 1:2

Hokejisté pražské Sparty vyhráli na ledě Plzně 2:1 a po dvou venkovních porážkách se na cizím kluzišti dočkali výhry. V defenzivně laděném a vyrovnaném utkání zajistil hostům výhru trefou v 59. minutě Juraj Mikuš. Sparta tak Západočechy zdolala již potřetí v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Brno - Liberec 3:0

Hokejisté Komety Brno porazili Liberec 3:0. Dva góly vstřelil Antonín Honejsek a jeden Tomáš Vondráček. Brankář Čiliak vychytal čtvrtou nulu v sezoně, branku nedostal už 164 minut. Kometa posedmé za sebou bodovala, z toho šestkrát vyhrála. Bílí Tygři naopak pokračují v nezdarech na soupeřových kluzištích, z posledních deseti zápasů venku získali jen čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Liberec

Karlovy Vary - Litvínov 0:2

Hokejisté Litvínova vyhráli na ledě Karlových Varů 2:0 a mírně tak snížili náskok vedoucího Třince. Verva aktuálně na druhém místě tabulky ztrácí na Oceláře, kteří neuspěli v Pardubicích, jedenáct bodů. Na výhře Litvínova se šestým čistým kontem v sezoně podílel brankář Pavel Francouz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Hradec Králové - Vítkovice 4:3

Východočeši byli po dvou domácích prohrách v začátku zápasu obezřetní, čemuž se přizpůsobily i Vítkovice. Góly však začaly hojně padat ve druhé třetině, do vedení šel nejprve Hradec, poté otočily Vítkovice. Fanoušci se poté dočkali ještě jednou vyrovnaného stavu, tři body nakonec vydolovali domácí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články