Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Kometě pomohl k výhře gól brankáře, Třinec i přes prohru stále vede

Praha – Ani prohra po prodloužení v Olomouci nepřipravila hokejisty Třince o vedoucí pozici v extralize. Náskok Ocelářů v čele se však zmenšil, jelikož jak druhý Litvínov, tak nově i třetí Sparta bodovaly naplno. Dařilo se také Kometě Brno, která zdolala v repríze posledního finále Zlín. Mezi střelce brněnského týmu se zapsal i gólman Marek Čiliak, jemuž byla připsaná vlastní branka Romana Vlacha při zlínské přesilovce a hře bez brankáře.

Slavící hokejisté Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

PSG Zlín - Kometa Brno 3:6

Repríza posledního finále hokejové extraligy vyzněla pro Brno. Kometa na ledě mistrovského Zlína zvítězila 6:3 a připsala si čtvrté vítězství z posledních pěti duelů. K zisku třech bodů jednou brankou pomohl i kuriózně brankář Marek Čiliak, kterému k tomu pomohla vlastní branka Romana Vlacha, a stal se tak druhým gólmanem v historii české extraligy, jemuž se to povedlo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Brno

HC Olomouc - Oceláři Třinec 5:4 PP

Dlouho to dokonce vypadalo, že si připíšou všechny body, nakonec získali dva, ale i tak mohou být hokejisté Olomouce spokojení. Nováček soutěže totiž v dramatické přestřelce zdolal lídra soutěže z Třince a po triumfu 5:4 v prodloužení si připsali třetí dvoubodovou výhru v řadě. O výhře nováčka rozhodl svým druhým gólem v utkání Erik Hrňa, který v Olomouci hostuje z Třince. Hned čtyři branky domácí vstřelili v přesilových hrách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Třinec

Sparta Praha - Mountfield HK 4:3

Přímý souboj o třetí místo v tabulce ovládla Sparta. Pražané na domácím ledě v dramatickém souboji udolali Hradec Králové 4:3 a připsali si šestou výhru z posledních sedmi zápasů. Třemi body za gól a dvě asistence se na tom podílel slovenský útočník Lukáš Cingel. Mountfield prohrál poprvé po pěti vítězstvích.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Mountfield HK

ČSOB Pojišťovna Pardubice - Mladá Boleslav 3:8

Povedená první třetina, kterou ovládli v poměru 4:0, byla hlavním důvodem, proč hokejisté Mladé Boleslavi potřetí v řadě slaví výhru na kluzištích soupeře. Tentokrát se jim zadařilo v Pardubicích, kde celkově zvítězili 8:3 a venku vyhráli popáté v ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Verva Litvínov - Škoda Plzeň 1:0

Pouze jediného střelce poznalo utkání mezi Litvínovem a Plzní. Tím šťastným se stal v 51. minutě Kamil Piroš, jenž rozhodl o výhře Vervy 1:0, a domácí si díky tomu udrželi druhé místo v tabulce. Brankář Pavel Francouz udržel třetí čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Plzeň

Bílí Tygři Liberec - Slavia Praha 4:1

Hokejisté Liberce porazili Slavii 4:1 a po dvou porážkách opět naplno bodovali. Bílí Tygři tak vyhráli třetí z pěti utkání pod vedením nového trenéra Rostislava Čady. Slavia si naopak připsala šestou porážku za sebou, gólem a dvěma asistencemi se na tom podílel útočník Tomáš Urban. Liberec doma naplno bodoval teprve podruhé v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Slavia

Vítkovice Steel - Energie Karlovy Vary 2:1 SN

Hokejisté Vítkovic porazili Karlovy Vary 2:1 po samostatných nájezdech a utnuly tím sérii devíti porážek. Strůjcem vytouženého vítězství byl Ondřej Roman, který byl jediným úspěšným střelcem v penaltách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články