Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kometa zabrala proti Hradci, na vítěznou vlnu se vrátila Sparta

Praha - Po úterní předehrávce, v níž vedoucí Liberec vyhrál na ledě Třince, se dohrálo 45. kolo šesti zbývajícími duely. V nich se více dařilo domácím týmům, a to konkrétně Spartě, Brnu, Chomutovu a Plzni. Naopak ve dvou případech byli v závěru utkání spokojenějším mužstvem hosté, což se týkalo Zlína, jenž obral o body Pardubice, a Karlových Varů, které obrátily utkání s Mladou Boleslaví ve svůj prospěch.

Vítězná děkovačka hráčů brněnské Komety
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Sparta Praha - Litvínov 5:0

Sparťané zdolali Litvínov přesvědčivě 5:0. Pražané vyzráli na obhájce titulu poprvé v této sezoně a protáhli šňůru úspěchů před svými fanoušky na sedm utkání. Severočeši naopak vyšli naprázdno poprvé po předchozí sérii tří zápasů, v nichž neztratili ani bod. Kapitán vítězů Jaroslav Hlinka vstoupil díky úvodnímu gólu jako 68. hráč historie do Klubu hokejových střelců deníku Sport, čisté konto vychytal Tomáš Pöpperle.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/327633-sparta-zdolala-litvinov-5-0-hlinka-je-v-klubu-hokejovych-strelcu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Litvínov

Chomutov - Olomouc 5:2

Hráči Chomutova porazili doma Olomouc 5:2, a přestože zůstali v tabulce na osmém místě, přiblížili se šestým Hanákům na pět bodů. Jubilejním dvacátým gólem v sezoně se na tom podílel i útočník Roman Červenka.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327636-chomutov-porazil-olomouc-5-2-a-priblizil-se-sestemu-mistu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Olomouc

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 4:5 SN

Celek Karlových Varů si veze z Mladé Boleslavi dva body poté, co tu zdolal domácí tým 5:4 po samostatných nájezdech. Hráči Energie tak snížili svoji ztrátu na třináctý Litvínov na pět bodů. Dvěma góly se na tom podílel uzdravený útočník Marcel Haščák.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327631-karlovy-vary-otocily-zapas-v-boleslavi-dva-goly-dal-hascak/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary

Brno - Hradec Králové 3:0

Kometa Brno porazila doma Hradec Králové 3:0 a ukončila tím dlouhou sérii svých nezdarů, kdy v předcházejících devíti utkáních získala pouhé tři body. Brňané si ziskem tří bodů upevnili postavení v elitní desítce tabulky, na desátém místě mají momentálně na jedenácté Vítkovice náskok osmi bodů.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/327632-kometa-udolala-hradec-a-upevnila-si-postaveni-v-desitce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Hradec Králové

Plzeň - Vítkovice 9:3

Indiáni deklasovali ve 45. kole extraligy Vítkovice 9:3 a zdolali tak svého soupeře i počtvrté v sezoně. O své jednoznačné výhře rozhodli plzeňští borci již v první třetině, kterou vyhráli 6:1. Čtyři góly vstřelili za necelých šest minut. Hattrickem se blýskl útočník Tomáš Svoboda.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327629-indiani-deklasovali-vitkovice-9-3-hattrick-dal-svoboda/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Vítkovice

Pardubice - Zlín 1:2

Hokejisté Zlína zvítězili ve 45. kole extraligy na ledě Pardubic 2:1 a na sedmém místě tabulky se přiblížili šesté Olomouci na rozdíl pěti bodů. Dynamo se v první třetině dostalo do vedení a těsný náskok drželo až do 43. minuty. Zlín pak ale dvěma brankami během tří minut, na kterých se vždy podílel útočník Roman Vlach, otočil stav a tříbodovou výhru už nepustil.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327618-pardubicim-se-vzdalilo-predkolo-zlinu-podlehly-1-2/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Třinec - Liberec 0:3

Extraligový lídr zvítězil v Třinci 3:0 a jako první tým v aktuálním ročníku dosáhl na hranici 100 bodů. Hosté z Liberce vedli od poloviny zápasu gólem Radima Šimka a až v závěrečné dvouminutovce pojistili jejich výhru Lukáš Krenželok s Brankem Radivojevičem. Brankář Marek Schwarz uhájil poprvé v sezoně čisté konto.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/327585-liberec-vyhral-v-trinci-a-ma-v-tabulce-uz-100-bodu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články