Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Kometa válí dál a slavila podeváté v řadě. Sparta uťala černou sérii

Dohrávky extraligy nabídly prodloužení a ukončení jedné série. Hokejisté Brna zvládli střetnutí 30. kola na ledě Zlína a po výhře 4:2 navýšili počet triumfů za sebou na devět. Po těch porážkách v řadě zabrala v rámci 33. kola Sparta, jež po prodloužení zdolala Hradec Králové.

Hokejisté Komety Brno se radují z gólu v síti Zlína
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Zlín - Brno 2:4

Vítězná jízda hokejistů Brna pokračuje. Kometa nezaváhala ani v dohrávce 30. kola extraligy ve Zlíně, kde sice musela dvakrát stahovat manko, ale nakonec zvítězila 4:2. V tabulce se tak posunula na třetí místo. Gólem a dvěma asistencemi k vítězství přispěl Martin Erat. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367399-rozjete-brno-vyzralo-i-na-zlin-viteznou-serii-kometa-rozsirila-na-devet-duelu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Brno

Sparta Praha - Hradec Králové 2:1 PP

Po třech zápasech, z nichž nevydolovali ani bod, se hokejisté Sparty opět dočkali vítězství. Pražanům se poštěstilo s druhým Hradcem Králové, s nímž po základní hrací době hráli 1:1. Výhru 2:1 domácím nakonec v prodloužení zajistil Marek Ďaloga.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367403-sparta-ukoncila-serii-zapasu-bez-vyher-hradec-zlomila-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Hradec Králové

TABULKA EXTRALIGY ZDE (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články