Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Kometa prodloužila vítěznou sérii, Zlín udolal Vítkovice, Chomutov padl na Hané

Osm zápasů za sebou vyhráli hokejisté brněnské Komety, kteří ve 40. kole extraligy zvítězili v Třinci 5:2. Zápas rozhodli třemi góly během dvou minut v úvodu druhé části hry, z nich dva dali ve vlastním oslabení. Předposlední Litvínov se snažil proti lídrovi soutěže zastavit černou sérii, ale šesté porážce za sebou nakonec neunikl. Olomouc zastavila rozjetý Chomutov. Vítkovice sesadil Zlín z druhé příčky, ta nyní patří Hradci Králové, který si poradil s Libercem. 

Třinec - Brno, radost vítězů z Brna
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Brno 2:5

Když Brňané v úvodu druhé třetiny třemi góly, z toho dvěma ve vlastním oslabení, během necelých dvou minut zvýšili už na 4:0, zdálo se, že jejich cesta za osmou výhrou v řadě se změnila v dálnici. Jenže Třinec, který se vezl už čtyři zápasy na vítězné vlně, se nechtěl dát. Snížil na 2:4, ale pátý gól Komety v závěru defintivně rozhodl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367276-brnenskou-kometu-nazastavil-ani-trinec-vyhrala-osmy-zapas-za-sebou/)

Litvínov - Plzeň 4:5

Hokejisté Litvínova začali náramně – už v desáté vteřině dal gól Lukeš a snaha zastavit sérii pěti porážek začala vypadat reálně. Jenže lídr extraligy, který jasně vládne tabulce, i když v posledních zápasech rozhodně nebyl neporazitelný, se rychle oklepal a brzy převzal vedení. Domácí ale bojovali, nového kouče Jiřího Šlégra potěšili, když vyrovnali na 4:4. Poslední slovo měl ale favorit.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Plzeň

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367277-litvinov-drel-ale-plzenskeho-lidra-souteze-nepretlacil/)

Olomouc - Chomutov 5:3

Hokejisté Olomouce si spravili náladu. Druhá výhra z posledních šesti zápasů se počítá. Přitom Chomutov přijel na Hanou velmi dobře naladěný, protože mu to v poslední době hraje náramně. Tentokrát ale narazil. Stihl sice vyrovnat na 3:3, ale pak Knotek dvěma góly završil hattrick.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367280-knotek-tremi-trefami-sestrelil-chomutov-a-olomouc-slavi/)

Mladá Boleslav - Jihlava 3:2 nn

Boj o zlaté body se rozhodoval až v samostatných nájezdech. V nich byli úspěšnější domácí Orsava a Žejdl, zatímco za hosty se trefil jen Žalčík. Mladá Boleslav se trápí, vyhrála druhé utkání z posledních sedmi a je namočena do skupiny, kterou na chvostu tabulky může čekat boj o udržení. Ten už si hodně pravděpodobně zahraje poslední Jihlava, která z Boleslavi veze jen bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Jihlava

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367278-jihlava-v-boleslavi-bojovala-ale-v-najezdech-byli-lepsi-domaci/)

Sparta - Pardubice 2:4

Hokejisté Pardubic vezou z Prahy všechny body. Je vidět, že jsou v poslední době v lepší pohodě než Sparta. Ta se stále nemůže najít a v nedělním zápase jen jednou dokázala vyrovnat na 1:1, pak už jenom dotahovala náskok soupeře a zůstává na desátém místě v tabulce. Prohrála už třetí zápas na svém ledě za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367281-domaci-bodovy-vyprodej-sparty-prodlouzily-pardubice-na-tri-zapasy/)

Hradec Králové - Liberec 3:1

Hráči Hradce Králové potvrdili roli favorita, i když v poslední době své soupeře nijak neválcovali a do neděle vyhráli jen dva z posledních pěti utkání. Liberec je na tom ale na spodku tabulky ještě hůř. A ani v neděli si nepolepšil, když domácí utkání rozhodli dvěma góly v poslední části hry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Liberec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367279-hradec-kralove-dorazil-liberec-dvema-zasahy-v-posledni-tretine/)

Zlín - Víktovice 2:1

Urputný, vyrovnaný zápas, v němž nebylo moc gólů, rozhodl David Šťastný, který se nečekanou střelou krásně trefil do vítkovické branky a po dvou porážkách ve vzájemných zápasech spravil Zlínu náladu. Vítkovice tak po devíti výhrách v sedmém zápase dál pravidelně střídají porážky s vítězství. Zlín zase po třech domácích porážkách může slavit výhru 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Vítkovice

Hlavní zprávy