Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Kometa dál tápe, sedmý Chomutov už ztrácí jen dva body

Praha - Už šestou porážku z posledních sedmi utkání si ve 44. kole extraligy připsala Kometa Brno, ve Vítkovicích prohrála 2:3 v prodloužení. Moravané v druhé polovině základní části tápou a propadli se už na šesté místo, od sedmého Chomutova je navíc dělí už jen dva body. Piráti zvládli přetlačovanou na ledě mistrovského Liberce a připravili vedoucímu celku soutěže třetí nezdar za sebou. Sparta výhru v Hradci Králové doma nepotvrdila a přenechala všechny body Olomouci, Hradec tak po vítězství v derby v Pardubicích má na třetí Pražany znovu manko jediného bodu.

Zklamaní hokejisté Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice – Brno 3:2 PP

I čtvrtý vzájemný zápas v základní části ovládli hokejisté Vítkovic, když přehráli Kometu Brno 3:2 v prodloužení. O třetí výhře Ostravanů za sebou rozhodl v 62. minutě David Květoň. Kometa získala teprve čtvrtý bod z posledních sedmi utkání a hazarduje s přímým postupem do play-off.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348223-vitkovice-porazily-kometu-i-poctvrte-v-prodlouzeni-rozhodl-kveton/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Kometa Brno

Liberec – Chomutov 4:5

Chomutov zvítězil na ledě mistrovského Liberce 5:4. Piráti naplno bodovali po dvou porážkách v řadě a i nadále se tlačí na pozice zaručující čtvrtfinále play-off. Naopak Bílí Tygři se v posledních vystoupeních trápí, padli potřetí za sebou a jejich náskok před druhým Třincem se ztenčil na šest bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348234-liberec-prohral-potreti-v-rade-doma-nestacil-na-chomutov/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Chomutov

Karlovy Vary – Třinec 1:2

První pokus o nápravu potupného debaklu 3:12 na Spartě hokejistům Třince vyšel, na ledě posledních Karlových Varů zvítězili těsně 2:1. Domácí po první třetině vedli, ale ani na čtvrtý pokus proti Ocelářům v sezoně nezabodovali. Vítěznou trefu hostů zařídil v polovině utkání Daniel Rákos.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348235-trinec-castecne-napravil-debakl-na-sparte-vyhrou-v-karlovych-varech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Třinec

Sparta – Olomouc 2:4

Ani nejvyšší návštěva této extraligové sezony 14 370 diváků nepomohla Spartě k vítězství, Pražané překvapivě podlehli dvanácté Olomouci 2:4. Dvěma góly zařídil Hanákům vítězství Marek Laš. Sparťané, kteří stejně jako v neděli proti Třinci věnovali utkání akci 'Sparta vzdává hold', nenavázali na sérii předchozích tří výher.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348232-na-spartu-prisla-navsteva-sezony-vyhru-ale-slavi-olomouc/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Olomouc

Plzeň – Zlín 7:1

Před utkáním dělil oba konkurenty v boji o předkolo jediný bod, Plzeň ale přejela Zlín rozdílem třídy. Indiáni rozhodli o svém vysokém vítězství 7:1 čtyřmi brankami v úvodní třetině, další tři zásahy přidali v prostřední části a Valaši už pouze korigovali za rozhodnutého stavu 0:7. Dominik Kubalík si 27. trefou sezony pojistil vedení v tabulce střelců.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348218-plzen-v-souboji-o-predkolo-rozdrtila-zlin-7-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Litvínov – Mladá Boleslav 5:4 PP

O čtvrtém vítězství Litvínova nad Mladou Boleslaví v aktuální extraligové sezoně rozhodl útočník Robin Hanzl, když prostřelil Jana Lukáše jen 15 vteřin poté, co náhradník Středočechů musel zaskočit za Brandona Maxwella, jenž měl potíže s výzbrojí. Před utkáním se dostalo ovací Viktorovi Hüblovi, který jako třináctý hráč v historii odehrál 1000 utkání v extralize, a z toho hned 700 v litvínovském dresu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348233-litvinov-udolal-boleslav-v-prodlouzeni-hubl-vstoupil-mezi-legendy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Pardubice – Hradec Králové 1:4

I v posledním východočeském derby této sezony byl úspěšnější Hradec Králové, který zvítězil v Pardubicích 4:1 a v součtu s předchozím ročníkem porazil svého regionálního rivala už popáté v řadě. Vedení se sice ujalo na začátku Dynamo, ale pak už dávali góly jen hosté. Domácí bojovali o bodový zisk až do konce, ještě v 55. minutě to bylo jen o gól, ale domácí své šance nevyužili a Rastislav Dej definitivně rozhodl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/348231-hradec-kralove-popate-za-sebou-zvitezil-v-derby-nad-pardubicemi/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články