Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Kladnu akutně hrozí sestup, proti Boleslavi už potřebuje zabrat

Praha - Hokejisté Kladna jsou po čtvrtině baráže o extraligu bez jediného bodu na dně tabulky prolínací soutěže a po dvanácti letech jim opět vážně hrozí sestup do 1. ligy. Rytíři přivítají v úterním duelu nejlepší prvoligový celek Mladou Boleslav a s další porážkou na kontě by již byla situace kritická.

Je nám líto, video expirovalo.
Kladno zatím v baráži sbírá pouze porážky

Ve středočeském derby má Mladé Boleslavi co vracet. "Vstoupili jsme do toho špatně, máme nula bodů. Nemůžeme hráčům vytknout, že by nebojovali, ale nedaří se nám využít ty správné situace," hodnotí asistent trenéra Josef Zajíc. "Víme, že situace už je hodně kritická, ale těch zápasů před námi je hodně, koukáme se na zítřek, a ten když zvládneme, tak jsme zase ve hře," soudí kapitán Pavel Patera.

Trenér Kladna Jiří Čelanský: "Cítím odhodlání, ale samozřejmě čekáme na tu výhru a s tou věřím, že to z nás spadne."

Mladá Boleslav ztratila naposledy body v dobře rozehraném utkání na chomutovském ledě. Nyní to chce odčinit. "Budou mít rozsvícený takový ten varovný červený majáček. Takže pro nás to bude o to těžší," uvedl útočník Tomáš Klimenta. "Oni budou chtít bezpodmínečně bodovat a my budeme bojovat, aby nebodovali," dodal Klimenta s úsměvem.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články