Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kladno přehrálo první Plzeň, Zlín otočil s Budějovicemi

Praha - Hned několik lahůdek si pro hokejové diváky připravilo 24. kolo. V televizním utkání Kladna a Plzně se hrál atraktivní hokej, Židlický stihl před odchodem skórovat a přispěl k výhře Středočechů. V neuvěřitelném zápase Budějovic se Zlínem vedli domácí už 3:0, nakonec však přesto prohrály. Slavia nedala šanci Chomutovu, Třinec se doma radoval s Litvínovem. V repríze finále extraligy vyhrály Pardubice nad Brnem.

Slavící hráči Kladna
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Třinec – Litvínov 6:3

Hokejisté Třince vyšli i ze druhého vzájemného utkání s Litvínovem v této sezoně jako vítězové. Oceláři v domácím prostředí udolali soupeře zejména zásluhou produktivní první formace 6:3 a připsali si pátou domácí výhru v řadě. Čtyři kanadské body za jednu branku a tři asistence zaznamenal Václav Varaďa.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204854-trinec-doma-popate-slavil-tentokrat-to-odnesl-litvinov/)

Chomutov – Slavia 1:5

Hokejisté Slavie vyhráli na ledě Chomutova 5:1 a připsali si třetí výhru za sebou. Piráti naopak čekají již šest zápasů na tříbodový zisk. Těšit je může jen fakt, že v 56. minutě vstřelili Slavii v této sezoně premiérový gól. Na výhře Pražanů se gólově podílel navrátilec ze Švýcarska Jaroslav Bednář, tři kanadské body si připsal Jan Alinč.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204862-slavia-jasne-prehrala-chomutov-trefil-se-i-bednar/)

České Budějovice – Zlín 3:6

Hokejisté Zlína předvedli nevídaný obrat a vyhráli v Českých Budějovicích 6:3, přestože již v šesté minutě prohrávali 0:3. Zlín tak potvrdil pozici nejlepšího týmu na kluzištích soupeřů, kde vyhrál již podeváté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204863-zlin-neuveritelne-otocil-zapas-v-ceskych-budejovicich/)

Brno – Pardubice 2:3

Hokejisté Pardubic po třech porážkách pod vedením nového kouče Mojmíra Trličíka poprvé vyhráli. V utkání 24. kola zdolali v Brně v repríze finále minulé sezony citelně oslabenou Kometu 3:2. Přitom Pardubice vedly 3:0 a měly zápas zcela ve své režii. Málem ale doplatily na sebeuspokojení, neboť Kometa ve druhé třetině v průběhu 45 sekund dvěma rychlými góly zápas zdramatizovala, výsledek už ale neotočila.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204866-v-reprize-finale-porazily-pardubice-oslabenou-kometu/)

Kladno - Plzeň 4:3

Hokejisté Kladna utnuli v extralize sérii čtyř porážek, když v dnešním zápase porazili vedoucí Plzeň 4:3. Západočeši sice vedli, ale poté třikrát během deseti minut inkasovali. Dvakrát se v dresu vítězů trefil Jan Hlaváč.

Report, sestřih, záznam a ohlasy (//sport/hokej/204842-kladno-udolalo-prvni-plzen-a-prerusilo-serii-porazek/)


Liberec - Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Liberce porazili Karlovy Vary 3:1, když o své výhře rozhodli dvěma vstřelenými góly v přesilové hře v samotném závěru. Dvě branky Tygrů vstřelil útočník Radek Duda, kterého Severočeši angažovali dnes. Energie nenavázala na předešlé tři výhry a klesla na předposlední místo tabulky.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204873-liberec-porazil-karlovy-vary-skoroval-i-duda/)

TABULKA po 24. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy