Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Souboj českých brankářů v KHL vyhrál petrohradský Salák

Moskva - Tři dny poté, co byl Alexander Salák za své výkony v dresu české reprezentace na turnaji v Soči vyhlášen nejlepším gólmanem Channel One Cupu, vychytal Petrohradu vítězství 2:1 v Čerepovci. Salák si připsal 27 zákroků, domácí brankář Jakub Štěpánek zastavil 34 střel.

Zápas Doněcku s Čeljabinskem rozhodly samostatné nájezdy, v nichž byl jediným úspěšným střelcem domácí útočník Lukáš Kašpar. Ten se předtím v 57. minutě podílel spolu s krajanem Janem Kolářem na vyrovnávacím gólu na 2:2, po Kašparově přihrávce a Kolářově střele využil přesilovku Oleg Piganovič.

Nejlepší nahrávač soutěže Jan Kovář z Magnitogorsku zaznamenal v utkání na ledě Spartaku Moskva dvě asistence a pomohl hostům k vysokému vítězství 6:1. Bodoval také Tomáš Vincour, jenž se na výhře Kazaně 6:4 v Nižním Novgorodu podílel přihrávkou na vítězný gól.

Výsledky:

Čerepovec - Petrohrad 1:2 (Štěpánek 34 zásahů - Salák 27 zásahů), Nižnij Novgorod - Kazaň 4:6 (za hosty Vincour 0+1), CSKA Moskva - Viťaz Podolsk 5:2, Spartak Moskva - Magnitogorsk 1:6 (Jan Kovář 0+2), Atlant Mytišči - Nižněkamsk 4:1, Doněck - Čeljabinsk 3:2 po sam. nájezdech (za domácí Kašpar 0+1 a rozh. nájezd, Kolář 0+1).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články