Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Ovečkin se trefil, na Petrohrad to nestačilo

Moskva – Ani hvězdný útočník Alexandr Ovečkin nespasil své Dynamo Moskva v zápase s Petrohradem vedeným Milošem Říhou. Po přihrávce českého obránce Filipa Nováka sice vstřelil svůj první gól po návratu do Ruska, jeho celek ale Petrohradu podlehl 3:1. Václav Nedorost skóroval ve třetím utkání za sebou a jeho Doněck zvítězil 3:2.

Alexandr Ovečkin
zdroj: AP autor: Ryan Remiorz

Hosty z Petrohradu poslal do vedení ve 12. minutě Patrick Thoresen, na jehož gólu v přesilovce pět na tři se podíleli asistencemi český útočník Petr Průcha a kanonýr z New Jersey Ilja Kovalčuk. Kapitán Washingtonu Ovečkin vyrovnal tři minuty nato, když také v přesilovce překonal petrohradského gólmana Ilju Ježova, jenž dostal v brance přednost před Jakubem Štěpánkem. Hostující SKA nicméně díky gólům Maxima Afinogenova a Viktora Tichonova rozhodl o svém vítězství.

Český útočník Václav Nedorost skóroval ve třetím zápase za sebou a čtvrtým gólem v sezoně pomohl Doněcku k vítězství 3:2 po nájezdech na ledě Atlantu Mytišči. Hostující Donbass přitom prohrával už o dvě branky, ale také zásluhou Nedorostovy trefy dovedl zápas do samostatných nájezdů. Také v nich se český dvojnásobný juniorský mistr světa prosadil a přispěl k první výhře nováčka KHL po pěti porážkách.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články