Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jandač na Karjalu dodatečně nominoval Dietze

Praha - Obránce Stanislav Dietz z Hradce Králové byl dodatečně nominován do hokejové reprezentace na listopadový turnaj Karjala v Plzni a Helsinkách. V původním kádru se uvolnilo místo po zranění zadáka Tomáše Kundrátka ze Slovanu Bratislava. Přímé přenosy z Karjaly uvede ČT sport a náš web.

Šestadvacetiletý Dietz bude v národním týmu debutovat a je pátým nováčkem v kádru trenéra Josefa Jandače na první díl Euro Hockey Tour. Dalšími jsou útočníci David Kämpf z Chomutova, Robin Hanzl z Litvínova, liberecký Michal Bulíř a Karel Vejmelka z Komety Brno, který bude v pozici třetího gólmana.

Dietz si v této sezoně extraligy připsal v 19 zápasech 11 bodů za čtyři branky a sedm asistencí. Bývalý hráč Českých Budějovic má na kontě v nejvyšší soutěži celkem 126 utkání a 23 bodů za 10 gólů a 13 asistencí.

Čeští hokejisté se sejdou před Karjalou v úterý v Plzni, kde bude o dva dny později na programu první duel se Švédskem. V sobotu je po přesunu do Helsinek čeká zápas s Finskem a v neděli se utkají s Ruskem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články