Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jágrův výběr opět vyhrál Utkání hvězd KHL

Minsk - Tým Jaromíra Jágra vyhrál i druhý ročník Utkání hvězd Kontinentální hokejové ligy. Výběr složený ze zahraničních hráčů porazil dnes v Minsku 11:8 Jašinův tým, přičemž dva góly vítězů vstřelil Jiří Hudler a po jedné brance přidali Jágr s Josefem Vašíčkem. Skóre dnešního zápasu ještě překonalo výsledek z loňské premiéry exhibičního duelu, v němž Jágrův tým na Rudém náměstí v Moskvě vyhrál 7:6. Letos se hrálo v běloruské metropoli při příležitosti slavnostního otevření nové haly pro 15 tisíc lidí.

Programu All Star Game se jako čestní hosté účastnily kanadské legendy NHL Wayne Gretzky s Markem Messierem, kteří společně se slavným Rusem Vjačeslavem Fetisovem a prezidentem KHL Alexandrem Medveděvem vhodili zahajovací buly. První gól utkání vstřelil po 125 sekundách ruský reprezentant Danis Zaripov. To však bylo naposledy, kdy tým složený z Rusů, Ukrajince Antona Babčuka a běloruského brankáře Andreje Mezina v zápase vedl. Jágrův tým do přestávky čtyřmi brankami skóre otočil, a i když dovolil na konci druhé části "domácím" snížit až na 6:7, vedení udržel.

Do statistiky zápasu se zapsali všichni čtyři čeští účastníci zápasu. Hvězda Omsku Jágr si vedle gólu připsal tři asistence, Hudler dvě a na jednu branku nahrál i jeho spoluhráč z obrany Dynama Moskva Karel Rachůnek. Vedle Hudlera skórovali dvakrát v týmu, na jehož střídačce stál jako jeden ze tří koučů Miloš Říha ze Spartaku Moskva, aktuálně nejlepší střelec soutěže Marcel Hossa ze Slovenska a Nor Patrick Thoresen.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články