Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Jágrova Philadelphie by se mohla představit v Kladně

Praha - Českého hokejového fanouška může čekat neobvyklé překvapení. Na ledě hokejového Kladna by se mohli představit hokejové hvězdy z americké Philadelphie, v čele s Jaromírem Jágrem. Nejslavnější hokejová liga světa totiž zvažuje další vyslání svých klubů do Evropy a právě utkání Flyers na ledě Kladna by mohlo být jedním z nich. 

Jaromír Jágr v dresu Philadelphie
zdroj: AP autor: Tom Mihalek

Informace podal komentátor serveru gcobb.com z Philadelphie Josh Janett. Ten zároveň spekuluje, s kým by se Letci, kteří se minulý rok nepřipojili k šestici vyjíždějících týmů, mohli případně utkat. Nejpravděpodobnější by dle Janetta měly být týmy, ke kterým mají současní hráči v týmu nějaký vztah.

Šanci má tedy například švédský AIK, jehož bránu hájil Pelle Lindberg, či finský Kalla Kuopio, domácí tým Kimmo Timonena spoluvlastněný další hvězdou Scottem Hartnellem. Šanci má i ruský Novokuzněck, jehož svatyni střežil Bobrovskij.

Naději mají ovšem i kladenští rytíři. Gcobb.com tvrdí, že by výběr středočeského města pomohl osvětlit kořeny jak Jaromíra Jágra, tak Jakuba Voráčka, který také obléká dres Philadelphie. Záleží však na tom, zda budou hráči hájit barvy Flyers i v příští sezoně. To se zatím jeví jako pravděpodobné.

Jaromír Jágr v utkání s Tampou
zdroj: AP autor: Matt Slocum
Zdroj
ČT sport, deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články