Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Jágr posunul gólem Omsk blíže semifinále

Moskva - Gól Jaromíra Jágra rozhodl o vítězství hokejistů Omsku nad Kazaní v třetím čtvrtfinále Kontinentální ligy, po němž vede Avangard 2:1 na zápasy a k postupu do semifinále mu chybí jedno vítězství. Po dnešní výhře 4:2 se soupeři opět v Omsku utkají v sobotu. Druhý celek dlouhodobé části KHL přitom na ledě Avangardu dvakrát vedl, ale domácí tým pokaždé záhy srovnal krok.

Rozhodující chvíle přišly krátce po polovině zápasu: Dmitrij Rjabykin vyrovnal v 34. minutě na 2:2 a půldruhé minuty po jeho gólu poslal domácí mužstvo do vedení Jágr.

Sedmatřicetiletý český útočník byl nejdůraznější v souboji o puk, volně ležící u tyčky těsně před brankovou čárou. Platnost gólu musel nicméně potvrdit videorozhodčí, protože kotouč po Jágrově zásahu zalehl kazaňský brankář Fredrik Norrena.

Rozhodčí měl pak hlavní slovo i při posledním gólu zápasu. O ten se 19 sekund před koncem postaral Dmitrij Vlasenkov, který byl při nájezdu na prázdnou branku hostů faulován. Přestože kotouč skončil mimo branku, odpískal sudí technický gól.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články