Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Jágr o Kladnu: Nezbude mi než se vrátit a vše překopat

New York - Majitel extraligového Kladna Jaromír Jágr před začátkem sezony věřil, že Rytíři budou bojovat o mistrovský titul, Středočeši však místo toho z nejvyšší soutěže sestoupili. Hvězdný útočník sledoval snažení kladenských hráčů jen ze zámoří, po posledním zápase v dresu New Jersey ale řekl, že v létě dojde v klubu k podstatným změnám.

"Nic jiného mi nezbude než se vrátit a vše překopat. Nevím, jestli je úplně stoprocentní, že budeme hrát 1. ligu, ale asi to tak dopadne. Musí se udělat velké změny," uvedl Jágr pro Český rozhlas.

Rytíři přišli o reálnou šanci udržet se mezi elitou nedělní porážkou s Olomoucí. Jágr ve stejný den hrál poslední utkání základní části NHL proti Bostonu. "Když jsem odjížděl na zápas, tak Kladno vedlo po pěti minutách 3:0. Když jsem ale přijel do haly a zjistil jsem, že prohráli 3:5, tak jsem byl hodně naštvaný. Takový je život, nedá se nic dělat," řekl dvaačtyřicetiletý hráč.

V minulých dnech se spekulovalo o tom, že by Kladno v případě sestupu odkoupilo extraligovou licenci od Slavie, která má ekonomické problémy, podle ředitele klubu Václava Bartoše tato varianta ale nepřichází v úvahu.

"S Jaromírem jsme se naposledy slyšeli před zápasem s Chomutovem. Je majoritní vlastník a veškeré věci, které chce s týmem udělat, jsou v jeho plné kompetenci. Co řekne, tak bude," řekl Bartoš.

Je nám líto, video expirovalo.
Kladno po prohře v Olomouci sestoupilo do 1. ligy
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články