Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Jágr neproměnil na Slovensku trestné střílení. Jel jsem penaltu před 20 lety. Za mě dobrý, vtipkoval

Jaromír Jágr se svými kladenskými Rytíři čeká na soupeře v baráži o udržení v extralize a mezitím při přátelském duelu vyprodal Liptovský Mikuláš. Kladno na Slovensku vyhrálo 6:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Jágr si zavzpomínal na mládí v Liptovském Mikuláši

Padesátiletý Jágr byl pod Tatrami hlavním tahákem. Naposledy hrál proti Liptovskému Mikuláši v roce 1989 v baráži federální ligy. Tehdy měl jen 17 let.

"To byl pro nás zápas o všechno. Kdybychom nevyhráli, tak bychom spadli," vzpomínal si moc dobře Jágr.

Kromě gólu a asistence ve včerejším zápase neproměnil trestné střílení. "Penalta - ale já jel naposledy penaltu před 20 lety. Takže za mě dobré," podotkl s úsměvem.

Ocenil, že Kladno využilo dlouhé čekání na baráž přípravou na Slovensku. "Jsme rádi, že tu byla skvělá atmosféra, na druhou stranu náš cíl není uspokojit diváky, ale abychom si vyzkoušeli ty zápasy, než půjde do tuhého. Ale je to samozřejmě nepříjemné, když 40 dní jen trénuješ a nehraješ zápas. Má to výhodu, že budeš zdravý, že bys měl být odpočinutý, ale na druhou stranu nejsi rozehraný," popsal Jágr.

Kladno odehraje druhý zápas v Liptovském Mikuláši ve čtvrtek, a potom se už soustředí na baráž. Jejich soupeřem bude lepší ze souboje Jihlava - Vsetín.

MHk 32 Liptovský Mikuláš - Rytíři Kladno 3:6 (1:3, 2:1, 0:2)

Branky: 2. Salija, 23. Uhrík, 37. Haluška - 18. a 40. M. Indrák, 45. a 59. Hlava, 16. Kubík, 20. Jágr.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články