Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Jágr nedohrál kvůli zranění zápas Omsku v Kazani

Moskva - Hvězda české hokejové reprezentace Jaromír Jágr nedohrál kvůli zranění předposlední utkání Omsku před olympijskou pauzou. Sedmatřicetiletý útočník absolvoval pouze první třetinu dnešního zápasu Kontinentální ligy na ledě Kazaně, kde jeho tým podlehl 1:3. Omsk čeká ještě nedělní utkání v Togliatti, kam se sibiřský tým přesouval z Kazaně hned po zápase. V pondělí má Jágr přiletět do Prahy.

Trenér Avangardu Igor Nikitin po utkání potvrdil, že je Jágr zraněný, ale podrobnosti neuvedl. "Nevím, jak je to vážné," řekl listu Sport Express. Nic bližšího zatím neví ani Jágrův agent Jaroslav Zídek.

Další člen olympijského výběru Tomáš Rolinek si devatenáctým gólem v sezoně pojistil pozici nejlepšího střelce Magnitogorsku, který porazil Jekatěrinburg 3:0. Metallurg se díky hladké výhře přiblížil na rozdíl jednoho bodu druhému nejlepšímu celku soutěže Petrohradu, který podlehl 0:3 v Novosibirsku. Osmnáctou branku v sezoně dal nejproduktivnější Čech v KHL Jiří Hudler, jenž přispěl k drtivé výhře Dynama Moskva 8:3 nad Čechovem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články