Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SKKP Handball Brno - HCB Karviná

Jágr: Fanoušci mě asi nemají moc rádi. Chtějí mě vidět mrtvého

Sunrise - Jaromír Jágr dál baví zámořské novináře a hokejové fanoušky na téma své účasti v letošním Utkání hvězd NHL, které hostí koncem ledna Nashville. K dobré náladě mu nahrává i skvělá série Floridy, po níž se tým vyšplhal na druhou příčku ve Východní konferenci. Po posledním vítězství třiačtyřicetiletý útočník s úsměvem prohlásil, že ho fanoušci nejspíš chtějí vidět mrtvého.

Sport
zdroj: ČT4

Jágr v nedělním utkání dvěma góly pokořil Minnesotu a výsledek 2:1 znamenal pro Panthers už devátou výhru za sebou. Český fenomén tak vylepšil bilanci v sezoně na 28 bodů za 13 branek a 15 asistencí z 36 utkání. Díky týmovým úspěchům, k nimž výrazně napomáhá svými výkony, je evidentně v dobrém rozpoložení.

"Žádal jsem fanoušky, aby mě nevolili. A oni neposlouchali," řekl po utkání Jágr, kterého příznivci do All Star Game vybrali jako jednoho ze čtyř kapitánů. "Myslím, že mě nemají zrovna moc rádi. Chtějí mě vidět mrtvého," prohlásil Jágr, jemuž bude v polovině února 44 let.

Nejstarší hráč současné NHL tak navázal na své obavy, které již dříve během hlasování fanoušků vyslovil v souvislosti s tím, že se letos All Star Game odehraje novým způsobem. Každou ze čtyř divizí bude zastupovat tým s 11 hráči, ale hrát se bude jen tři na tři, jak se hraje od této sezony v prodloužení. "Fanoušci, vážím si vašich hlasů pro Utkání hvězd, ale tři na tři by mě mohlo zabít. A já ještě nechci umřít. Děkuji za pochopení. Jsem příliš starý," prosil o slitování začátkem prosince poté, co ovládl hlasování mezi hráči Atlantické divize.

Jako kapitán by se však měl poprvé od roku 2004 All Star Game opět zúčastnit. "Možná si fanoušci myslí, že si prostě nezasloužím žádný odpočinek, ale během té pauzy pro Utkání hvězd bych se potřeboval spíše dostat do formy. Takže každý bude mít prázdniny, ale já budu hrát tři na tři," bilancoval rozesmátý Jágr.

Zdroj
ČTK, nhl.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články