Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Jágr a Plekanec trénují s Kladnem, zahrají si s ním extraligu?

Kladno - Kvůli dohadům o výši platového stropu není jisté, zda se v plánovaném termínu rozjede nový ročník NHL. O tom, jak by se v případě výluky zařídil, přemýšlí i Jaromír Jágr. Momentálně se připravuje s týmem Kladna, jehož je většinovým majitelem.

Bojovat za rytíře by mohl Jaromír Jágr i v prvních utkáních nového ročníku extraligy. A připojit by se mohl i Tomáš Plekanec, který dnes s Kladnem také trénoval. "Nadále se budu připravovat s kladenským družstvem, pokud bude výluka, budu zde, dokud se to nevyřeší," nastínil plány Jágr. "Já trénuji na Kladně každý rok, jsem rád, že mě trenéři nechají se tu s kluky motat," doplnil Plekanec.

Pro kladenské hokejisty je přítomnost hráčů NHL velkým přínosem. "Každý, kdo by chtěl hrát NHL, vidí, jak musí pracovat a jaké výkony musí podávat," oceňuje přítomnost elitních útočníků trenér Kladna Zdeněk Vojta.

Ani lední hokejisty nenechává letní olympiáda chladné. Například Jaromír Jágr poletí do Londýna. "Většinu času strávím na kurtech, půjdu se podívat na tenis a mým přáním by bylo vidět americké basketbalisty," poodhalil Jágr, jaké sporty chce zhlédnout.

Je nám líto, video expirovalo.
Jágr trénuje na Kladně
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články